Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανακοίνωση - συναγερμός για τον Σκλαβενίτη! Μάζωξη κόσμου στις 18/10 έξω από συγκεκριμένο κατάστημα! Ποιος ο λόγος;

Τι έχει συμβεί;

Ανακοίνωση - συναγερμός για τον Σκλαβενίτη! Μάζωξη κόσμου στις 18/10 έξω από συγκεκριμένο κατάστημα! Ποιος ο λόγος;
Ενημέρωση 12.10.2020 07:55
Από Youweekly Team

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλο τον κόσμο για τις 18/10 αφού κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί έξω από το κατάστημα Σκλαβενίτη που βρίσκεται στην λεωφ. Τριποτάμου!

Πρόκειται για έναν καλό σκοπό, με τους «Φρουρούς των μονοπατιών της Τήνου» να δίνουν εκεί το ραντεβού τους για την νέα τους δράση στο νησί, με τον Σκλαβενίτη να… συμμετέχει σε αυτή με το δικό του τρόπο

Η ανακοίνωσή τους ανέφερε τα εξής:

«Πρόσκληση σε δράση καθαρισμού (Διαδρομή Τ1)

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 10.00

Πληροφορίες: 2283360100, 133

Συναντιόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (λεωφ. Τριποτάμου) και κατευθυνόμαστε στην περιοχή κοντά στο φράγμα της Βακέτας. Θα ασχοληθούμε με τον καθαρισμό βλάστησης που εμποδίζει την ομαλή διέλευση, απομάκρυνση πεσμένων πίθων και των απορριμμάτων που εντοπίστηκαν.

Τα απορρίμματα θα παραληφθούν από την υπηρεσία καθαριότητα του Δήμου Τήνου. Θα παρθούν όλες οι προφυλάξεις, ώστε να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ θα είναι διαθέσιμα γάντια μιας χρήσης. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας νερό και καπέλο.

Σκλαβενίτης κάλεσμα

Διαβάστε εδώ επίσης και μια πολύ σοβαρή είδηση για τα καταστήματα Σκλαβενίτη!

Έκτακτο ανακοινωθέν από τον Σκλαβενίτη - Καταγγελία για απάτη

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης αποφάσισε να καταγγείλει μία μεγάλη απάτη που γίνεται σε βάρος του ονόματός της στο διαδίκτυο, μέσα από ένα έκτακτο ανακοινωθέν που εξέδωσε προς όλους τους καταναλωτές της.

Την προσοχή των χρηστών του Facebook ζητούν τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», καθώς πριν από λίγες ώρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποιες δημοσιεύσεις-διαγωνισμοί με δώρο δωροεπιταγές.

Μια νέα σελίδα έχει δημιουργηθεί πριν λίγες ώρες με σκοπό να εξαπατήσει τους χρήστες για ακόμα μια φορά.

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, απατεώνες εκμεταλλεύονται το facebook και δημιουργούν ψεύτικους διαγωνισμούς για να εξαπατήσουν τους χρήστες.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε μια έξαρση με ψεύτικους διαγωνισμούς και από άλλες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ εκτός Σκλαβενίτη, ενώ δείτε εδώ τι συνέβη με το επικίνδυνο προϊόν που βρέθηκε.

Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο με τις ψεύτικες έρευνες ή διαγωνισμούς από αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο facebook.

Σκλαβενίτης απάτες

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ονόματα μεγάλων εταιριών και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες και να τους γράψουν σε υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων υψηλής χρέωσης.»

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός στον Σκλαβενίτη - Βρέθηκε επικίνδυνο προϊόν

Ρίγη συγκίνησης από τον Σκλαβενίτη - Ενισχύει χρηματικά όσους...

Share