Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη - Ανακοίνωση νέων μέτρων

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη - Ανακοίνωση νέων μέτρων

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), αναφορικά με τον κορωνοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠτΔ.

Από το προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα ενημερώσει τους πολίτες για την κατάσταση.

«Είμαστε αντιμέτωποι με δεύτερο κύμα, που έχει έρθει στην πατρίδα μας», είπε, χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Η χώρα μας, συμπλήρωσε, τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Το απόγευμα θα έχω την ευκαιρία να απευθυνθώ στον ελληνικό λαό», γνωστοποίησε. Τρείς νεκροί σε λίγες μόνο ώρες.

Κορωνοιός: Εκτόξευση κρουσμάτων αναμένεται σήμερα - Για πάνω από 1000 κάνουν λόγο

Τα 865 κρούσματα κορωνοιού της Τετάρτης όχι μόνο σόκαραν, αλλά κατέδειξαν με κάθε τρόπο πως η κατάσταση στην χώρα έχει ξεφύγει. Πληροφορίες πως η σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ δεν θα έχει προηγούμενο.

Πληροφορίες θέλουν τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα να βρίσκονται κοντά στο ασύλληπτο όριο των 1.000 ενώ δεν αποκλείεται και να το ξεπεράσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 865 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη θα ωχριούν μπροστά στα νέα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα και θα μας οδηγήσουν σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.

ο θέμα έχει απασχολήσει την πολιτική ηγεσία, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό στο οποίο θα ανακοινωθούν νέα μέτρα και ο πρωθυπουργός θα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.