Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικοί εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ και του Μετρό

Σήμανε συναγερμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Βρέθηκαν θετικοί εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ και του Μετρό

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οδηγός του ΗΣΑΠ και εργαζόμενος στις αποθήκες του σταθμού Σεπόλια του Μετρό.

Ειδικότερα, ο οδηγός του ΗΣΑΠ ανέβασε πυρετό και υπεβλήθη αμέσως σε τεστ την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο εργαζόμενος του Μετρό υπεβλήθη σε τεστ την περασμένη Πέμπτη, αφού και εκείνος εκδήλωσε πυρετό.

Και οι δύο εργαζόμενοι τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ από τις ιχνηλατήσεις των επαφών τους δεν εντοπίστηκε κάποιο άλλο κρούσμα. Κρούσμα εντοπίστηκε και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

Συναγερμός στην ΕΡΤ - Κι άλλοι παρουσιαστές σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΡΤ, καθώς όπως έγινε γνωστό μετά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και άλλοι παρουσιαστές μπαίνουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, μετά την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, καθώς ο δημοσιογράφος ήταν μέλος της ομάδας της, δυο ακόμη πρόσωπα δεν θα βγουν στον αέρα.

Αυτοί οι παρουσιαστές της ΕΡΤ μπάινουν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Ο λόγο για τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Αλεξάνδρα Καϋμένου, τους παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις», καθώς ήταν καλεσμένοι στο ΦλΕΡΤ την Δευτέρα. Προληπτικά μπήκαν σε καραντίνα μέχρι να κάνουν το τεστ.

Τη θέση τους θα πάρει ο Κώστας Λασκαράτος και Γιάννης Σκάλκος από το “Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ”.

Κορωνοϊός: Θετικοί ιερέας και μέλη της οικογένειάς του στην Ηλεία

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας ιερέας και μέλη της οικογένειάς του, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε περιοχή της Ηλείας.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην κοινότητα Πανόπουλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, μετά την είδηση ότι ιερέας και η οικογένειά του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

κορωνοϊός κρούσματα εκκλησία

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο ιερέας, η γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο φόβος για μεγαλύτερη διασπορά της πανδημίας είναι μεγάλος μεταξύ των κατοίκων που ζητούν άμεσα να κλείσει το σχολείο, ενώ ο δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος ανακοίνωσε πως θα γίνουν άμεσα τεστ στους κατοίκους. Δείτε εδώ και την προειδοποίηση του Σωτήρη Τσιόδρα για τις ηλικίες που χτυπά ο κορωνοϊός.