Ανακοίνωση "βόμβα" από τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Αφορά όλους τους πελάτες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση

Σαν "βόμβα" έσκασε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος και το μόνο σίγουρο είναι πως αφορά όλους τους πελάτες της. Δώστε λοιπόν κι εσείς μεγάλη προσοχή γιατί η είδηση αυτή θα φέρει τα πάνω κάτω.

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα γυναικείας περιποίησης, Nivea, σε απίστευτα οικονομική τιμή, καθώς η αντιγηραντική κρέμα προσώπου ημέρας κοστίζει μόνο 8,20 ευρώ από 16,40 ευρώ.

Προλάβετε να την αγοράσετε πριν εξαντληθεί και επωφεληθείτε από την απίστευτα οινομική τιμή. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε μέσω των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος είτε από το eshop. Δείτε εδώ και τη συνεργασία που ξεκινάει ο ΑΒ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ μερικές ακόμη προσφορές, ενώ δείτε πως θα κερδίσετε επιστροφή χρημάτων από τα καταστήματα ΑΒ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Ποδοπάτημα σε κατάστημα των ΑΒ Βασιλόπουλος - Προκάλεσε ουρές κόσμου το ξαφνικό ανακοινωθέν

Πριν από λίγο τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος με μια έκτακτη ανακοίνωσή τους κατάφεραν να προκαλέσουν ουρές κόσμου σε κατάστημά του στην Αθήνα!

Το ανακοινωθέν των ΑΒ Βασιλόπουλος

"Το ΑΒ Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος και σημείο αναφοράς για την ποικιλία, την ποιότητα και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση, γιορτάζει τα 50 του χρόνια και αλλάζει στα πάντα. Γι’ αυτό δεν το αλλάζεις με τίποτα!

Πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει μια νέα ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, γεμάτη φρέσκες ιδέες, καινοτομίες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ολοκαίνουρια τμήματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Και διατηρεί όλα εκείνα που έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Εκλεκτά κρεατικά. Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά. Και, βέβαια, τα αλλαντικά και τα τυριά.

Για ό,τι θέλεις να είσαι, στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο «φρέσκο» ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τα καθημερινά σου ψώνια."

Να σημειωθεί πως μόλις εχθές έγινε γνωστή μια απόφαση που πήρε η εταιρεία και αφορά τους πάντες!