Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Μαρίνος

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Μαρίνος

Θρήνος προκλήθηκε στον Κάμπο της Ηλείας, καθώς πέθανε ο Κώστας Μαρίνος, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς εσπεριδοειδών, πέθανε σε ηλικία 71 ετών από σοκαριστικό τροχαίο, με το θάνατό του να διαπιστώνεται στη Γαστούνη.

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (6/11) στο δρόμο Ανδραβίδας – Τραγανού έξω από το Τραγανό, όταν το αυτοκίνητο του 71χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 37χρονος.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και του 37χρονου κατέληξε σε περίφραξη έξω από το δρόμο.

Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν περίοικοι, ενώ κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί.

Στο χωριό του τον Σταφιδόκαμπο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές όταν ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του 71χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο ενός γνωστού τραγουδιστή.

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Πέθανε ο Νότης Λαλαίτης

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση που πέθανε σε ηλικία 75 ετών, ο Νότης Λαλαίτης, μέλος του συγκροτήματος Idols. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε από κοντά μας χθες 2/11 ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σπουδαίος μουσικός ο Νότης Λαλαίτης που σφράγισε με τη μουσική του την γενιά του ‘60 κι ‘70 αφού ήταν ένα από τα στελέχη των θρυλικών Ιdols.

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια 2/3/45, κι αργότερα συνεργάστηκε με τον Ντέμη Ρούσσο. Οι νότες του θα μείνουν για πάντα. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και το Τασεη τον τίμησε πέρυσι για την προσφορά του με το ημερολόγιο που ήταν αφιερωμένο στους Έλληνες καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την καριέρα τους απανταχού της Γης», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για το θάνατο γνωστού δημοσιογράφου.

Νότης Λαλαίτης θάνατος