Έφυγε από την ζωή ο Θεοφάνης Τσιόκρης

Σε πένθος το ελληνικό βόλεϊ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε από την ζωή ο Θεοφάνης Τσιόκρης

Έφυγε από την ζωή ο Θεοφάνης Τσιόκρης, ο οποίος είχε διετελέσει επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Ε.Ο.ΠΕ. και από το 2012 έχει τον τίτλο του επίτιμου Αντιπροέδρου της F.I.V.B..

Συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις της F.I.V.B. ως μέλος των οργανωτικών επιτροπών, ενώ ήταν και ενεργό μέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004), του Πεκίνου (2008) και του Λονδίνου (2012). Μάλιστα στην Αθήνα το 2004 ήταν υπεύθυνος για τις τηλεπικοινωνίες για όλη την Ολυμπιάδα ως υψηλόβαθμο στέλεχος της ΟΤΕ ΑΕ.

Επίσης ήταν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεοφάνη Τσιόκρη, στα δύο του παιδιά και στη γυναίκα του Μαρία.

Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Μπελιγράτης εξέφρασε και αυτός τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Θεοφάνη Τσιόκρη, με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες στην Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και σε θέματα της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Πέθανε ο Δημήτρης Ψαριανός!

Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της κηδείας του εκλιπόντος που θα γίνει στο Α' νεκροταφείο Αθηνών.

Συλλυπητήριο γράμμα απέστειλε και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (F.I.V.B.) Άρι Γκράσα το οποίο αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκα για τον θάνατο του Θεοφάνη Τσιόκρη. Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλο το Ελληνικό Βόλεϊ.

Εκτιμάω προσωπικά την δουλειά που έκανε στην F.I.V.B. όλα αυτά τα χρόνια που ήταν Αντιπρόεδρος. Αφιέρωσε τη ζωή του στο βόλεϊ και η συνεισφορά του στο άθλημά μας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας».

Άρι Γκράσα
Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ

Πηγή: Protothema.gr

Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε ο Αντώνης Γεωργιάδης

Πέθανε, σε ηλικία 85 ετών, ο Αντώνης Γεωργιάδης, μια σπουδαία μορφή των ελληνικών ποδοσφαιρικών πάγκων που αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Αντώνης Γεωργιάδης υπήρξε ποδοσφαιριστής της μεγάλης Δόξας Δράμας τη δεκαετία του ’50 ενώ σε ηλικία 31 ετών ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής.

Επίσης, τον θάνατο του Θεόδωρου Παπαλεξόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ ο οποίος όπως σημειώνεται υπήρξε εμβληματική ηγετική μορφή του ομίλου επί πέντε δεκαετίες.

Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Ταπές

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο μουσικός Βασίλης Ταπές, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Σερρών. Ο άτυχος καλλιτέχνης έδωσε για δύο εβδομάδες σκληρή μάχη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τρικαλινός στην καταγωγή ο Βασίλης Ταπές βρέθηκε στις Σέρρες στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 όταν διορίστηκε ως μουσικός της Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης. Ανήσυχο πνεύμα παραιτήθηκε από το Δημόσιο διαγράφοντας λαμπρή πορεία ως επαγγελματίας μουσικός και ως επιχειρηματίας.

Αρχικά ίδρυσε το Ωδείο “Ταπέ” στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 στην πόλη των Σερρών και λίγο αργότερα ίδρυσε παραρτήματα στο Σιδηρόκαστρο και τη Νιγρίτα, ενώ ακολούθως δημιούργησε τρία ωδεία στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Μεγάλη είναι η προσφορά του στην μουσική, την καλλιέργεια της αστικής κουλτούρας και συμπεριφοράς. Πέθανε και ηθοποιός από τη σειρά. Έρωτας Μετά. Θρήνος στον ALPHA.

Συμμετείχε σε πολλές καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και από τις σχολές του γαλουχήθηκαν μουσικά δεκάδες νέοι.

Ανέπτυξε πολλές γνωριμίες και οικογενειακές σχέσεις με ανθρώπους της μουσικής (τύγχανε της εκτίμησης και της φιλίας μεγάλων συνθετών όπως ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Σπανός κ.α.).

Πηγή: trikalavoice.gr