Τραγωδία στο Γιαννιστοχώρι: Νεκρός 34χρονος οδηγός νταλίκας

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τραγωδία στο Γιαννιστοχώρι: Νεκρός 34χρονος οδηγός νταλίκας

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το πρωί της Τετάρτης (25/11) στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου αφού τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, μια νταλίκα που κατευθυνόταν στην Εθνική οδό από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη της πορείας της κάτω από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο εγκλωβισμό του οδηγού της.

Ο οδηγός αφού τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο ΓΝ-ΚΥ Κρεστένων εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Θρίλερ επικρατεί και στην Λάρισα. 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της.

Νεκρός σε τροχαίο διεθνής ποδοσφαιριστής

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστή, Ανέλε Ενγκόνκα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα σε ηλικία 33 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι η συνοδηγός.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου φέρεται να τράκαρε ενώ οδηγούσε στην επαρχία KwaZulu-Natal σήμερα το πρωί και πέθανε ακαριαία, αφού βγήκε έξω από το όχημά του μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Μέσο eNCA .

Ο Ανέλε Ενγκόνκα ταξίδευε προς το Ντέρμπαν από το Γιοχάνεσμπουργκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες, ενεπλάκη στο τροχαίο. Ενώ, νεκρός από κορωνοϊό είναι Έλληνας DJ.

Θρίλερ στην Αμοργό: 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στη δουλειά του

Συγκλονισμένη και μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμοργού καθώς ένας 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην υπηρεσία του. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η τοπική κοινωνία δηλώνει συγκλονισμένη από την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του. Προς το παρόν, τα αίτια του απαγχονισμού του παραμένουν αδιευκρίνιστα, με την αστυνομία να εξετάζει ενδελεχώς την υπόθεση.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και ο 49χρνος άνδρας θα μεταφερθεί στον Πειραιά.

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του 49χρονου, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν τον λόγο για τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr , Όλοι στο νησί μιλούν για έναν εξαιρετικό κύριο, χαμογελαστό, ήταν μόνιμος υπάλληλος και πάντα πρόθυμος και πρόσχαρος για να εξυπηρετήσει το κοινό.

Ο Αστυνομικός σταθμός Αμοργού διενεργεί την προανάκριση.

πηγή: protothema