Αγρίνιο: 55χρονος που ήταν νεκρός για μέρες βρέθηκε στο διαμέρισμα του

Τι λένε οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγρίνιο: 55χρονος που ήταν νεκρός για μέρες βρέθηκε στο διαμέρισμα του

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο, όταν κλήθηκαν να παρευρεθούν σε διαμέρισμα στην πλατεία Χατζοπούλου οι τοπικές Αρχές για 55χρονο άνδρα, που τις τελευταίες μέρες, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι ανησυχίες γνωστών και φίλων επιβεβαιώθηκαν, καθώς εντοπίστηκε το πτώμα του σε προχωρημένη σήψη, με την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας να αποκλείεται από τις Aρχές.

Αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου του άτυχου άνδρα. Παράλληλα, βρέθηκε το πτώμα μιας ηθοποιού στη παραλία!

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Αμοργό: 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στη δουλειά του

Συγκλονισμένη και μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμοργού καθώς ένας 49χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην υπηρεσία του. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η τοπική κοινωνία δηλώνει συγκλονισμένη από την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του. Προς το παρόν, τα αίτια του απαγχονισμού του παραμένουν αδιευκρίνιστα, με την αστυνομία να εξετάζει ενδελεχώς την υπόθεση.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και ο 49χρνος άνδρας θα μεταφερθεί στον Πειραιά.

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του 49χρονου, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν τον λόγο για τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr , Όλοι στο νησί μιλούν για έναν εξαιρετικό κύριο, χαμογελαστό, ήταν μόνιμος υπάλληλος και πάντα πρόθυμος και πρόσχαρος για να εξυπηρετήσει το κοινό.

Ο Αστυνομικός σταθμός Αμοργού διενεργεί την προανάκριση. Θρίλερ επικρατεί και στην Λάρισα. 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της.

πηγή: protothema

Θρίλερ στο Αιγαίο: Νεκρό ένα παιδί και 6 αγνοούμενοι από ναυάγιο

Τραγωδία ανοιχτά της Σάμου. Η σορός ενός ανήλικου αγοριού εντοπίστηκε από στελέχη σκάφους του Λιμενικού Σώματος, σήμερα το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Πράσο της Σάμου.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε μία γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της, και λίγο πιο πέρα 10 αλλοδαποί πρόσφυγες και μετανάστες.

Στο σύνολό τους παρελήφθησαν από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Επίσης, η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για εντοπισμό άλλων έξι αλλοδαπών στην ξηρά στα ανατολικά της Σάμου.

Σύμφωνα με τους διασωθέντες, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 24 άτομα, δηλαδή αγνοούνται άλλοι έξι.

πηγή: protothema