Σε μεγάλη ανάγκη η αλυσίδα Lidl εν μέσω lockdown - Τι συμβαίνει

Εξέδωσαν ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε μεγάλη ανάγκη η αλυσίδα Lidl εν μέσω lockdown - Τι συμβαίνει

Σε μεγάλη ανάγκη βρίσκεται η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl και συγκεκριμένα ένα της κατάστημα που βρίσκεται στην Νέα Ιωνία, αφού πρέπει να καλυφθεί άμεσα μια συγκεκριμένη θέση εργασίας γιατί η περίοδος του lockdown δεν αφήνει περιθώρια για "κενά" πόστα.

Τι ανακοίνωση της Lidl για τις ανάγκες που έχει

Η Lidl αναζητά αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου.

Η θέση

  • Αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών
  • Φροντίζετε για την εξυπηρέτηση και θετική εμπειρία των πελατών
  • Ασχολείστε με την τακτοποίηση και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και τη φροντίδα του χώρου
  • Εργάζεστε με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες. Είσαι αυτό που ψάχνουν;
  • Έχετε ευχάριστη προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες
  • Ιδανικά διαθέτετε εμπειρία στο χώρο του εμπορίου
  • Είστε εξοικειωμένοι με χειρωνακτική εργασία
  • Σας διακρίνουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία
  • Σας αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι

Τι σου προσφέρουν

  • Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον, αναλαμβάνοντας μία ποικιλόμορφη εργασία
  • Λαμβάνετε επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
  • Οι αποδοχές σας ξεκινούν από 5,92€ μικτά την ώρα, ποσό που αυξάνεται με επιπλέον επιδόματα
  • Μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων, σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας, ακόμη και αν δεν διαθέτετε σχετική εμπειρία

Τοποθεσία

Λεωφόρος Μαραθώνος 227 & Θησέως

Νέα Μάκρη

Είδος σύμβασης

Μερική απασχόληση

Κωδικός αναφοράς

GR-012193

Κάντε την αίτησή σας πατώντας ΕΔΩ

Δείτε εδώ σε ποια περιοχή έκλεισαν τα σούπερ μάρκετ Lidl λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο κατάστημα!

"Υγειονομική βόμβα" τα Lidl - Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον τους

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη νέα κινητοποίηση έξω από το κατάστημα Lidl (δίπλα από τα ΚΤΕΛ) στη Λαμία, απαιτώντας να παρθούν άμεσα ουσιαστικά μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, γιατί αυτή τη στιγμή ο χώρος έχει μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα, απειλώντας τόσο την υγεία των εργαζομένων, όσο και την υγεία των καταναλωτών.

Στην συγκεκριμένη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ έχουν εμφανιστεί πλήθος κρουσμάτων σε καταστήματα της σε όλη τη χώρα όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Εμπορ/λων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας για τα Lidl

Αν και η διεύθυνση του καταστήματος ισχυρίζεται ότι έχει πάρει όλα τα μέτρα και ακολουθεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, η πραγματική κατάσταση αποδεικνύει ότι και τα μέτρα που παίρνονται είναι ανεπαρκή και ότι το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ με ευθύνη της κυβέρνησης έχει γίνει λάστιχο. Τα πρωτόκολλα υγείας έχουν μετατραπεί σε πρωτόκολλα της εργοδοσίας, είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους ώστε να ξοδεύουν όσο το δυνατόν λιγότερα για την ασφάλεια των εργαζομένων.

  • Μέσα σε 2 βδομάδες σε ένα κατάστημα Super Market εντοπιστήκαν 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
  • Άλλα καταστήματα Super Market στην πόλη μας αρνούνται να βάλουν προστατευτικό τζάμι plexiglax στα ταμεία.
  • Την ίδια στιγμή, ύστερα από πολλές πιέσεις, αλυσίδα καταστημάτων ανακοινώνει ότι έχουν καταγραφεί πάνω από 100 κρούσματα σε εργαζόμενούς της σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο όλοι οι παραπάνω ισχυρίζονται ότι τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και παίρνουν πιστοποιήσεις σωστής λειτουργίας!

Γνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, κάνοντας για διάστημα μηνών (όχι ημερών) υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο προσωπικό. Στους Εργαζόμενους στο τέλος μένουν μόνο τα παλαμάκια από τα μπαλκόνια για την υπερπροσπάθειά τους και τα μυοσκελετικά προβλήματα, ενώ στα μονοπώλια του κλάδου τους μένουν λίγα παραπάνω δις κέρδος! Χαρακτηριστικό είναι το πρώτο 10μηνο του 2020 τα Super Market είχαν αύξηση πωλήσεων 8,5% και το Νοέμβριο αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων 26%.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο και να καταγγείλουν κάθε περιστατικό εργοδοτικής ασυδοσίας [Είναι γνωστό ότι υπάρχουν επιχειρήσεις που απειλούν τους εργαζόμενους να μην αναφέρουν πουθενά αν βγουν θετικοί και ότι θα το λύσουν “ενδοεταιρικά” δηλαδή «στην ζούλα»].

Πηγή: aftodioikisi.gr