Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ρομά πυροβόλησε από τη βεράντα του σπιτιού του άγνωστης ταυτότητας άτομο που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, και έπειτα ταμπουρώθηκε σε σπίτι.

Ειδικότερα, ο δράστης όταν αντιλήφθηκε τον οδηγό του αυτοκινήτου βγήκε από το σπίτι του και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να τον πυροβολεί. Ο οδηγός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αγία Βαρβάρα πυροβολισμοί

Στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Έως στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια της επίθεσης, ενώ στην Κρήτη σημειώθηκε μία οικογενειακή τραγωδία, όταν ένας πατέρας μαχαίρωσε θανάσιμα τον γιο του.

Πριν από λίγες μέρες πυροβολισμοί σημειώθηκαν και στα Κάτω Πατήσια

Συγκεκριμένα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Κορφίου ενώ στο περιστατικό εμπλέκονται τρεις Αλβανοί και μία Γεωργιανή.

Ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην οδό Νικοπόλεως και εντοπίσθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με άλλον έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οι δύο άνδρες είναι Αλβανοί και η γυναίκα από τη Γεωργία και εντοπίσθηκαν στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ιακωβάτων.

Στην εξέλιξη του περιστατικού ένας εκ των εμπλεκόμενων με το αυτοκίνητό του κατάφερε και ξέφυγε από τα πυρά, ενώ είχε πυροβοληθεί και ήταν τραυματίας.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Πατησίων και Ιαχωβάδων, ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πυροβολισμό δέχτηκε πριν λίγο καιρό και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Έπεσαν πυροβολισμοί - Υπάρχουν τραυματίες

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο στη Μυρσίνη, στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews, υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια της συμπλοκής είναι οι «προσωπικές διαφορές».

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ τριών αντρών (40-45 ετών), οι δύο από αυτούς αδέρφια. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ένας εκ των αδερφών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο αδερφός του στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος εμπλεκόμενος, ιδιοκτήτης καφενείου, στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τον δεύτερο να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Στο χωριό βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο δράστης έχει διαφύγει και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Δείτε ωστόσο που είχαμε 9 νεκρούς από πυροβολισμούς.