Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με δέκα σφαίρες

Τι έδειξε η νεκροτομή;

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με δέκα σφαίρες
Ενημέρωση 10.04.2021 16:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν λίγο δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, από τα οποία προκύπτει ότι ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε με δέκα σφαίρες.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να να προστατευτεί.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα δημοσιεύτηκαν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, από την οποία προκύπτει πως το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν για άλλο έγκλημα.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι εκεί για να σε πιάσει. Ναι, ο Γιώργος μας θα μας κρατήσει το χέρι και τη Δευτέρα και κάθε μέρα να συνεχίσουμε τις αλήθειες που τέσσερα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι. Ο στυλοβάτης μας.

Ήταν το καθημερινό μας πειραχτήρι με το βαρύ του πάτημα στο καμαρίνι, η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα. Αμέτρητες ώρες σιωπής, αγκαλιές, διαφωνίες, και κουβέντες οικογενειακές.

Ήξερε να μας ηρεμεί, να μας οδηγεί, να αγαπά με ανιδιοτέλεια. Δεν θέλω να πιστέψω πως απέναντι μου δεν θα είναι το σκεπτικό του βλέμμα, με το χέρι στο πρόσωπο, και το χέρι βοηθείας σε μένα όταν με έβλεπε να λυγίζω... Και δεν ήταν λίγες οι φορές! Έχω την πεποίθηση και τη σιγουριά πως αυτό το χέρι και από Δευτέρα θα είναι εκεί στην άδεια του καρέκλα για να το αγγίζω όποτε το χρειάζομαι. Όποτε το χρειαζόμαστε.

Ο Γιώργος είχε πάντα τον τρόπο να νικά το χρόνο, το ψέμα, τη δυσκολία. Πίστευε στη δύναμη της πένας, της αλήθειας, της έρευνας μέχρι τέλους! Είναι κάποιες σχέσεις, κάποια μάτια, κάποια χέρια που μπαίνουν στη ζωή μας και έχουν μεγάλη δύναμη.

Δύσκολες μέρες για όλους και προπάντων για τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μητέρα του, την αδερφή του και τους οικείους του. Δύσκολο και για όλους μας που από χθες μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο, όπως θα ήθελε. Γιώργο μου το σ´αγαπώ είναι λίγο! Θα προσεύχομαι... θα σε αναζητώ... να μας προστατεύεις όπως ΕΣΥ ξέρεις. Δώσε μου το χέρι σου πάλι!», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη Γιώργος Καραϊβάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονισμένοι Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτησή του για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Share