Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του

Το εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει απαντήσεις

Γιώργος Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του
Ενημέρωση 11.04.2021 15:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αστυνομία επιχειρεί να λύσει το γρίφο γύρω από τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ, με ένα βίντεο ντοκουμέντο να κυκλοφορεί, απεικονίζοντας τους άνδρες που σκότωσαν τον δημοσιογράφο με δέκα σφαίρες σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών, με το Open να το δημοσιεύει.

To βίντεο που δείχνει τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ

«Πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, κρύβεται αυτό που λέμε οργανωμένο έγκλημα. Η επιλογή του δημοσιογράφου είχε συμβολικό χαρακτήρα και ήταν ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, ακόμη και την ίδια την Αστυνομία που λέει ότι μπορούμε να χτυπάμε όποτε θέλουμε, όποιον θέλουμε και κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει.

Η αφορμή για να τον επιλέξουν ίσως κρύβεται πίσω από τα κείμενα ή τα ρεπορτάζ που έκανε και για αυτό τα ξεσκονίζουμε για να αποκαλύψουμε τους δράστες. Στη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να εξιχνιάσουμε σύντομα την υπόθεση».

Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας που έχει άριστη γνώση της υπόθεσης, αποκαλύπτει στο protothema.gr την πρώτη ανάλυση για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Σπαρακτικές εικόνες από το σπίτι του - Σε πένθος όλο το χωριό του

Σε βαρύ κλίμα θα τελεστεί σε λίγο η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στη Δράμα, στη γενέτειρα του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στο Φάληρο από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο σπίτι του στη Δράμα συγγενείς και φίλοι προκειμένου να συλλυπηθούν την οικογένειά του. Από τη μεριά της, η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στον δημοσιογραφικό κόσμο, ζητώντας να μην σταματήσουν οι έρευνες και να μην δείξει κανείς φόβο.

«Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του για τη δολοφονία του

Γιώργος Καραϊβάζ: Βίντεο με τις κινήσεις των δραστών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Share