Θλίψη στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θλίψη στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Το μεσημέρι της Κυριακής τελέστηκε στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου στη Δράμα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Λίγοι συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο χωριό - γενέτειρα του δημοσιογράφου προκειμένου να του πουν το τελευταίο αντίο και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο που δείχνει τους δύο δράστες, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ τον αποχαιρέτησε με μία σπαρακτική ανάρτηση, στην οποία εξήγησε πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο κάποιος θέλησε να αφαιρέσει τη ζωή από τον αδερφό της.

Οι φωτογραφίες από την κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονία
Γιώργος Καραϊβάζ κηδεία Δράμα

Το σπαρακτικό «αντίο» του Γιάννη Τοπαλούδη

Συγκλονισμένος με τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ είναι τόσο και ο δημοσιογραφικός κόσμος όσο και το πανελλήνιο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Ιώαννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον δημοσιογράφο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, μετά τη δολοφονία της κόρης του.

"Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).

Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook!

Ανάρτηση Τοπαλούδη για Καραιβάζ