Βύρωνας: Γυναίκα έριξε πετρέλαιο σε ανήλικα κορίτσια

Επειδή έπαιζαν κάτω από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βύρωνας: Γυναίκα έριξε πετρέλαιο σε ανήλικα κορίτσια

Ακόμα ένα συνταρακτικό γεγονός έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Βύρωνα, όταν μία 37χρονη γυναίκα πήρε την απόφαση να «λούσει» με πετρέλαιο μερικά ανήλικα κορίτσια που έπαιζαν κάτω από το σπίτι της στην οδό Καλλιπόλεως.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με έντονους ερεθισμούς στο πρόσωπο, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε πως το πετρέλαιο βρισκόταν σε ένα μπουκάλι στο μπαλκόνι της και πως το έριξε η γάτα της. Η είδηση αυτή, έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση που δέχθηκε με καυστικό υγρό μία νεαρή στην Κυψέλη.

Βύρωνας καυστικό υγρό

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν -και το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες- ότι δεν είχε γάτα, ούτε άλλο κατοικίδιο.

Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή της 37χρονης στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου τελικά συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για σωματικές βλάβες.

Πέρα από την επίθεση στα κορίτσια στον Βύρωνα, το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει και η υπόθεση με το Γηροκομείο στα Χανιά

Το βράδυ της Κυριακής, 25/4, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός νοσηλευτή του γηροκομείου στα Χανιά, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ αναζητούνται άλλοι 2 νοσηλευτές. Πάντως και οι 3 είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν σήμερα στον εισαγγελέα.

Και τα 3 αυτά άτομα εργάζονται ακόμα στο γηροκομείο, ενώ έχουν εξαπολύσει κατηγορίες κατά συγκεκριμένης εργαζόμενης για τα τα βασανιστήρια.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν το όνομά της κάτω από δημοσίευμα στο ίντερνετ στο διαδίκτυο, σε σχόλιο. Ως αποτέλεσμα αυτού. η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Γηροκομείο Χανιά συνελήφθη νοσηλευτής

Με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να σχολιάσει τις φρικαλεότητες που αποκαλύφθηκαν τις προηγούμενες μέρες για το Γηροκομείο στα Χανιά με τους 68 νεκρούς ηλικιωμένους.

«Ούτε να φανταστώ δεν αντέχω, εικόνα ανήμπορων ηλικιωμένων να βασανίζονται απάνθρωπα από προσωπικό και διοίκηση γηροκομείου! Αυτοί οι τύραννοι , οι επαίσχυντοι και κατάπτυστοι!

Τώρα οι 68 ,ταλαιπωρημένοι « γέροντες κ γερόντισσες» που πέθαναν, σ αυτό το γηροκομείο, βιώνοντας φόβο, πονο, εκμετάλλευση, απανθρωπιά ,πληρώνοντας κιόλας, έφυγαν απο τη ζωή, παραπονεμένοι κ απροστάτευτοι παίρνοντας ολα τα φρικτά κ ανείπωτα μυστικά μαζι τους, τα οποια τώρα που επιτελους άνοιξαν στόματα και αποκαλύπτονται στο φως της αλήθειας ,ειλικρινά με θλίβουν με τρομάζουν αλλά και με θυμώνουν αφάνταστα! Σε τι κόσμο ζούμε.

Πως γίναμε έτσι.Πόση αδιαφορία! Ανευθυνότητα! Έλλειψη συμπόνιας, αγάπης, τρυφερότητας ρε φίλε, ευγνωμοσύνης. Τίποτα! Ουτε ενα ψίχουλο φροντίδας για οσους δεν τους «κρατανε όρθιους πια τα κουρασμένα πόδια τους» ;

Οι καρδιες δεν γερνάνε ρε παιδια! Οι καλοί άνθρωποι ,επισης, δεν « σκοτώνουν ουτε εγκαταλείπουν τ άλογα όταν γερνάνε»! Αντιθέτως εξακολουθούν να τ αγαπάνε κ φροντίζουν με την ιδια θερμη κ τα γλυκαίνουν προφέροντας τους ακόμα ενα κυβακι ζάχαρης! Έτσι γιατι το αξίζουν! Ετσι γιατι δεν ξεχνάνε την αφοσίωση κ προσφορά τους σε πολλές εκφανσεις της ζωης.

Οσους σεβόμαστε κ αγαπάμε, έστω κ αν η ζωή περιέργως απαιτεί να τους αφήσετε μακριά σας ας ασκείτε τουλάχιστον ενδελεχή έλεγχο στα χέρια αυτων που « εμπιστεύεστε» τις ζωές των ηλικιωμένων αν είναι ζεστά και « καθαρά»! Αν διαπιστώσετε πως είναι «βρώμικα», πράξτε τα δέοντα. Τιμωρία και δικαιοσύνη. Κατακραυγή !

Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι τι θέλουν ρε παιδια! Μια γλυκιά ματιά, μια τρυφερή λέξη, ενα σ αγαπώ, ενα ευχαριστώ! Είναι οι γονείς μας! Μεγάλωσαν, αρρωσταίνουν, παραξενεύουν, γίνονται πάλι μικρά παιδιά ! Ε! Και! Κατανόηση! Στοργή! Πονάει η έγκαταληψη.

Ολοι θα μεγαλώσουμε. Ποιος ξερει τι μας επιφυλάσσει το αύριο ! Ουδεις! Έτσι κ αλλιως τίποτα δεν είναι δεδομένο!Επισης,να φοβάσαι για ο,τι άδικο κάνεις σήμερα, γιατί η ζωή αύριο ενδεχομενως να σου Επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις οι οποίες καραδοκούν σε άγνωστη ,απρόβλεπτη στροφή …! Ας πούμε κ ένα Χριστέ μου σ ευχαριστω. Δεν υπάρχει πουθενά «μισείτε αλλήλους». Το αντίθετο μόνο. Ο,τι κάνεις ,δινεις, αποδεικνύεται τελικά εκ του αποτελέσματος οτι το ίδιο εισπράττεις», έγραψε χαρακτηριστικά.