Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι φώναζε ο 32χρονος όταν τον βρήκαν δίπλα στο πτώμα της Καρολάιν

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως εκείνος της αφαίρεσε την ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι φώναζε ο 32χρονος όταν τον βρήκαν δίπλα στο πτώμα της Καρολάιν

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλος, μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» .

Να τονιστεί πως όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη έψαχνε ξενοδοχείο για να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι της μαζί με το νεογέννητο μωρό της.

Οι πρώτες λέξεις του πιλότου στους αστυνομικούς

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής, μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

«Αν κλείσετε τον ήχο, όταν μιλάει στην κάμερα, θα δείτε ότι η γλώσσα του σώματος, δείχνει ενοχή, αφού κοιτάει χαμηλά», σχολίασε ο αστυνομικός.

«Ρώτησα κατευθείαν πώς ήταν δεμένος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον λύσουν, χωρίς να δώσουν σημασία στο αν κρατούσε τους κόμπους ή αν ήταν δεμένα τα χέρια του», είπε ο Γ.Καλλιακμάνης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά την ομολογία του 32χρονου

η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή της για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας που κατάφερε να σοκάρει ολόκληρη τη χώρα.

Ο πιλότος βρέθηκε στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά από πολύωρη ανάκριση, «λύγισε» αποκαλύπτοντας πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της νεαρής Κάρολαϊν.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.