Γλυκά Νερά: Η κολλητή της Κάρολαϊν ήταν η μόνη που ήξερε ότι ήθελε να χωρίσει

Γνώριζε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η κολλητή της Κάρολαϊν ήταν η μόνη που ήξερε ότι ήθελε να χωρίσει

H υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν από τα Γλυκά Νερά, έχει αφήσει σοκαρισμένο το πανελλήνιο. Το πρωί της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά τη ομολογία του συζύγου της άτυχης κοπέλας, έγινε γνωστό πως η μοναδική που γνώριζε τα προβλήματα που είχε το ζευγάρι ήταν η κολλητή της.

Η Κάρολαϊν είχε σκοπό να φύγει από το σπίτι και μάλιστα χθες γράφτηκε πως έψαχνε ξενοδοχείο για να μείνει μαζί με την κόρη της. Ο πιλότος στην ομολογία του ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του ήθελε να τον αφήσει και γι΄αυτό το λόγο τσακώθηκαν και τη σκότωσε.

Η αποκάλυψη για την κολλητή της Κάρολαϊν

«Η μητέρα μας είπε ότι η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση. Ήταν κολλητή φίλη της Καρολάιν, μεγαλώσανε μαζί. Ήταν η πρώτη που είχε μάθει ότι θέλει να χωρίσει.

Κάποια στιγμή λέει της είπε ότι θέλει να χωρίσει. Προφανώς αυτό το γεγονός και μόνο τον συγκλόνισε, δεν ήθελε, γιατί επρόκειτο για ένα ζευγάρι που όλοι λέγανε ότι είναι πολύ αγαπημένο. Δεν το περίμενε κανένας. Κανένας δεν είχα σκεφτεί ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να είναι ο σύζυγος αυτός που τη σκότωσε. Η φίλη της είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χθες έκλαιγε όλη μέρα, η μητέρα της προσπαθούσε να την παρηγορήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - αποφασίστηκε: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Βαρύτατη είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του καθ' ομολογία δολοφόνου της ατυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος σύζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων αλλά και ύποπτος φυγής, σύμφωνα με το σκεπτικό του εντάλματος που εκδόθηκε για τη σύλληψή του.

Τώρα η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου είναι για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

  • Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • Κακοποίηση ζώου.

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:

  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του.
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Τι ένταλμα

Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 32χρονου, κρλινονταν τον:

  • ύποπτο φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας.
  • ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Καρολαιν και του τρόπου παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρανακριτικά ο συζυγοκτός ανέφερε μεταξύ άλλωντα εξής: "Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έπαθα σοκ όταν το κατάλαβα, σκέφτηκα το παιδί".