Γλυκά Νερά: Οι γονείς του πιλότου θέλουν να κρατήσουν το παιδί

Υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Οι γονείς του πιλότου θέλουν να κρατήσουν το παιδί

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ειδικά από τη στιγμή που ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως αυτός βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της άτυχης συζύγου του, Κάρολαϊν.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος ο δράστης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μέσα από το κρατητήριο, το μόνο πράγμα που σκέφτεται είναι το παιδί του και θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο δικηγόρος του, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και εξήγησε πως οι γονείς του, θέλουν να κρατήσουν το παιδί.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του πιλότου

«Ο Μπάμπης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του. Η μέριμνά του αφορά το μέλλον του παιδιού, γιατί έχει ακούσει διάφορα, ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια, ότι θα το χάσει από τη ζωή του», ανέφερε.

Τόνισε, ωστόσο, ότι το θέμα του παιδιού δεν είναι υπερασπιστικό όπλο.

«Το παιδί, η Λυδία, είναι με τους παππούδες της. Υπάρχει η διάθεση από τους παππούδες τους ίδιους. Έχω μιλήσει μαζί τους και έχουν πει ότι φυσικά θέλουν να κρατήσουν το παιδί. Να μείνει το παιδί μαζί τους. Σφόδρα επιθυμία να παραμένει το παιδί στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό που έχει επίσης σημασία είναι πως οι γονείς αμφοτέρων των οικογενειών, είναι σε κάποια συνεννόηση αναφορικά με το παιδί και το συμφέρον του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά.

«Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως αυτός κρυβόταν πίσω από τη στυγερή δολοφονία της άτυχης συζύγου του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε από τις διακοπές της με μία έκτακτη εκπομπή για την υπόθεση και έφερε στο φως, από τη μία τις συνομιλίες που είχε ο πιλότος με την παρουσιάστρια και από την άλλη, μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν όλο με το χαμόγελο, καμία φορά κατσούφης. Πήγαινα να πάρω ψωμί και μου έλεγε πως θα μου ψωνίσει αυτός. Είχε η εγγονή μου το αμάξι και ακούω ένα μπαμ. Βγήκα έξω και μου είπε να μη στενοχωριέμαι και πως τα πάντα θα τα πληρώσει αυτός. Μιλούσε στο τηλέφωνο. Σε πέντε μέρες το αμάξι ήταν έτοιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

«Όταν ήρθε εδώ πέρα δεν ήταν παντρεμένος. Μετά από ένα χρόνο ήρθε εδώ η γυναίκα του και μας είπε πως είναι έγκυος. Φαινόταν ευτυχισμένος. Τη μέρα του φονικού βγήκα 7 το πρωί έξω από το σπίτι και είδα αστυνομία. Βγήκα έξω και είδα τον Μπάμπη με το μωρό στην αγκαλιά και έκλαιγε. Νόμιζα πως ήταν αγαπημένοι, αλλά ακούω τώρα πως τσακώνονταν» ανέφερε χαρακτηριστικά.