Γλυκά Νερά - γειτόνισσα Κάρολαϊν: «Ούτε γι’ αστείο δε θα χτυπούσε αυτή η γυναίκα το παιδί της»

«Και η Καρολάιν παιδί ήταν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - γειτόνισσα Κάρολαϊν: «Ούτε γι’ αστείο δε θα χτυπούσε αυτή η γυναίκα το παιδί της»

Στο Mega μίλησε μία γειτόνισσα της Κάρολαϊν η οποία αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η άτυχη κοπέλα με το παιδί της και στο πόσο σωστή μάνα ήταν, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο τους ισχυρισμούς του πιλότου σχετικά με τη συμπεριφορά της προς την κόρη της.

Οι αποκαλύψεις της γειτόνισσας της Κάρολαϊν

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι, ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» είπε.

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”» πρόσθεσε.

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν «παρών» και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όταν η συζήτηση έφτασε εκεί η γυναίκα ανέφερε πως οι δυο τους ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός. δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά».

«Δε θα μπορέσει να πείσει ένα δικαστήριο...»

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δικηγόρος αναφέρθηκε στο αν η δολοφονία της Κάρολαϊν ήταν προμελετημένη ή όχι, κάτι το οποίο σχολίασε σήμερα και η Αγγελική Νικολούλη.

«Το έγκλημα ήταν απρομελέτητο. Μαζί με την κουβέντα που είπε ο πιλότος ότι κόλλησε το μυαλό του, εμένα με παραπέμπουν στο “βρασμώ”. Ο βρασμός ψυχικής ορμής προϋποθέτει μια αιφνιδιαστική και έντονη υπερδιέγερση που οδηγεί σε πλήρη διατάραξη της συνειδήσεων, κάτι που σημαίνει ότι καταλύεται η ήρεμη σκέψη.

Εδώ έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Υποστηρίζεται ότι επειδή ομολόγησε ανατρέπεται το προμελετημένο. Αυτό είναι ένα έωλο επιχείρημα, γιατί αν ήταν πράγματι απρομελέτητο, δεν θα είχαμε αυτήν την κατασκευή όλου αυτού του ψευδούς οικοδομήματος με ψυχραιμία», τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Αυτό που μπορώ να προβλέψω είναι ότι η όλη υπερασπιστική επιχειρηματολογία του δεν θα μπορέσει να πείσει ένα δικαστήριο, για να τον αντιμετωπίσουν με επιεική τρόπο».