Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τον θύτη μου»

Τι δηλώνει λίγο πριν τη δίκη

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τον θύτη μου»
Ενημέρωση 10.07.2021 07:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα βήμα πριν τη δίκη βρίσκεται πλέον η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν από πάνω από ένα χρόνο. Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα πρέπει να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά μετά τη μέρα της επίθεσης τη γυναίκα που της έκανε αυτό το μεγάλο κακό.

Δεδομένης της νέας αυτής «περιπέτειας» η κοπέλα δήλωσε, μιλώντας στον Alpha, πως αποβλέπει στην στήριξη της κοινωνίας, από την οποία αναμένει την ηχηρή καταδίκη του θύτη, ενώ μίλησε και για τον νέο κύκλο θεραπειών στις οποίες και υποβάλλεται.

Τα σχόλια της Ιωάννας για τη δίκη της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι

«Η ψυχολογία μου περνάει πολλές διακυμάνσεις, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τον θύτη μου, θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Θα ήθελα να υπάρχει ηχηρή καταδίκη και από την κοινωνία» ανέφερε η Ιωάννα.

Πρόσθεσε, εξάλλου, πως δεν την προσέγγισε κανένας από το περιβάλλον της κατηγορούμενης για την υπόθεση:

«Δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο της ή με κάποιον άλλον. Θα μπορούσαν να με βρουν αν ήθελαν».

Επεσήμανε, τέλος, πως κάνει μια ειδική θεραπεία στο Μονπελιέ ενώ ακολουθούν και νέα χειρουργεία.

Στην Γαλλία για νέες θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην Νοτιοδυτική Γαλλία βρίσκεται εδώ και δύο μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προκειμένου να επισκεφθεί ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες, που θα τη βοηθήσει να εμφανιστεί ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπό της, ενώ έχει κάνει ήδη 9 χειρουργεία.

«Βρίσκομαι ήδη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στο Μονπελιέ της Γαλλίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με τη γιατρό, η οποία καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσω. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της υγείας μου και είμαι ευγνώμων για την στήριξη που λαμβάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι σε θέση να λάβω τα οφέλη αυτών των θεραπειών», δήλωσε στο Live News.

«Έχει πάει πριν από δύο ημέρες, είναι θεραπείες τριών εβδομάδων, έχει γίνει συνεννόηση με τους γιατρούς της και με άλλους εξειδικευμένους πλαστικούς, τους οποίους έχει συμβουλευτεί, αλλά κυρίως και από το Λάτσειο, γιατί το κέντρο είναι για εγκαυματίες και κάνουν ιατρικό θερμαλισμό… για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η διαδικασία της επούλωσης στο δέρμα», σημειώνει η Ουρανία Λέχου, διευθύντρια Avène Ελλάδας.

Η 34χρονη δεν ξεχνά ποτέ την αγάπη του κόσμου αλλά και των γιατρών που την παρακολουθούν και τη συμβουλεύουν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει.

Μάλιστα, όπως είπε στην αποκλειστική της δήλωση στο Live News, στη Γαλλία θα βρεθεί και η γιατρός της για να παρακολουθήσει από κοντά για την πορεία της θεραπείας.

«Τις επόμενες ημέρες θα με επισκεφτεί εδώ και η γιατρός μου για να δει από κοντά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των θεραπειών, ώστε να συνεχίσουμε με τα επόμενα χειρουργεία, όταν το επιτρέψει η υγεία μου και η εικόνα των μοσχευμάτων. Οι γιατροί, μάλιστα, συνιστούν αυτές οι θεραπείες να επαναλαμβάνονται για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη στήριξη και τη σκέψη σας».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η θεραπεία πρέπει να γίνεται κάθε έξι μήνες. Μια θεραπεία στο εξωτερικό, πολυέξοδη, που όμως, είναι απαραίτητο να γίνει.

«Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται» λέει η κ. Λέχου.

Η Ιωάννα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου τρεις εβδομάδες, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος θεραπειών και στη συνέχεια οι γιατροί της εδώ θα αποφασίσουν για τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχουμε φτάσει τα εννέα χειρουργεία και έχει πολλά ακόμα»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα

Share