Καταγγελία για βιασμό σε σπα στην Αθήνα

Χειροπέδες στον 40χρονο που κατηγορήθηκε από τις δύο κοπέλες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καταγγελία για βιασμό σε σπα στην Αθήνα

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό έγινε γνωστή καθώς δύο κοπέλες, ηλικίας 17 και 18 ετών, κατήγγειλαν έναν 40χρονο άνδρα για βιασμό σε σπα στην Αθήνα. O 40χρονος άνδρας σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σε μαρτυρίες τους δύο γυναίκες τις βίασε, αφού πρώτα τις κλείδωσε σε δωμάτια του κέντρου ευεξίας.

Οι λεπτομέρειες για τη νέα καταγγελία βιασμού

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η ΕΡΤ μία 17χρονη και μία 18χρονη οι οποίες εργαζόταν στο spa πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο 40χρονος αναζητούσε μέσω αγγελιών κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο γυναίκες ανέφεραν πως ο 40χρονος τους είπε πως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να γίνουν μοντέλα και τους πρότεινε να εργαστούν στην υποδοχή του spa και όλα αυτά λίγες μέρες μετά τα όσα έγιναν στην Ηλιούπολη.

Συνελήφθη 54χρονος πατέρας- Κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του

Άλλη μια υπόθεση βιασμού έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία καθώς έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελία από μέλη της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 45 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία για ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση από τον εισαγγελέα, ενώ ο αλλοδαπός κρατείται καθώς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ίδια του την κόρη.

Μάλιστα, χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Άμφισσας ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις οι οποίες αναμένονται να βγουν πολύ σύντομα.