Οικογενειακή τραγωδία:Σκοτώθηκε σε τροχαίο 16χρονος - Νεκρός και ο αδερφός του

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικογενειακή τραγωδία:Σκοτώθηκε σε τροχαίο 16χρονος - Νεκρός και ο αδερφός του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στον χώρο του ποδοσφαίρου για τον άδικο χαμό ενός 16χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τη De Telegraaf ο αυτοκίνητο, που επέβαινε το μέλος των ακαδημιών της Ολλανδικής ομάδας συγκρούστηκε με σφοδρότητα με ένα φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση σε δρόμο της Ουτρέχτης.

Πέθανε 16χρονος

Στο όχημα επέβαινε ο 16χρονος Νόα Γκέσερ αλλά και ο αδερφός του ο οποίος έχασε και εκείνος την ζωή του τόσο άδικα.

Πέθανε μέλος της ακαδημίας Άγιαξ

Όπως αναφέρει η ακαδημία Άγιαξ, «Ο 16χρονος νεαρός παίκτης του Άγιαξ, Νόα Γκέσερ και ο αδελφός του ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ, στο οποίο και οι δύο δεν επέζησαν. Φρικτά νέα … Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους τους».

Στην εντατική διασωληνωμένο το αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας ενός 8χρονου αγοριού από την Ηλεία, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Η ομάδα των γιατρών που το παρακολουθεί δίνει μάχη, στην παρούσα φάση, για να το κρατήσει στη ζωή. Όπως λέει στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, «πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα», ενώ συγκλονιστικές ήταν και οι δηλώσεις του πατέρα της 7χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια.

Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Εάν ο οκτάχρονος καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις για να επανέλθουν αυτά τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του.

Αυτή την ώρα πάνω από το παιδί βρίσκονται γιατροί πολλών ειδικοτήτων όπως πλαστικός χειρουργός, ορθοπεδικοί, γναθοχειρουργοί κ.α., που υπό τις κατευθύνσεις των εντατικολόγων συντονίζουν τις προσπάθειές τους.

Στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και ένα κοριτσάκι δύο ετών με κορωνοϊό

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για την υγεία ενός δίχρονου κοριτσιού που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο από την περιοχή της Αμαλιάδας. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που παιδάκι αυτής της ηλικίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύονται με covid-19 9 άτομα στις κλινικές, ενώ 8 βρίσκονται στη ΜΕΘ, με τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται ραγδαία.

Αντίστοιχα 6 νοσηλείες με κορωνοϊό έχουμε στον “Άγιο Ανδρέα” και 2 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλοι οι νοσηλευόμενοι (πλην ενός) είναι ανεμβολίαστοι.

κορωνοϊός 2χρονο