Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σημαντική ανακοίνωση για τον Σκλαβενίτη που αφορά όλους τους καταναλωτές

Πως θα λειτουργήσει το σούπερ μάρκετ το ΣΚ

Σημαντική ανακοίνωση για τον Σκλαβενίτη που αφορά όλους τους καταναλωτές
Ενημέρωση 20.08.2021 14:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια σημαντική ανακοίνωση βγήκε για τον Σκλαβενίτη και όχι μόνο και αφορά όλους τους καταναλωτές, σχετικά με τα ωράρια του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, χωρίς αλλαγές θα λειτουργήσουν έως τις 23 Αυγούστου σούπερ μάρκετ , μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων, όπως προβλέπει το ΦΕΚ.

Αναφορικά με το ωράριο, δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:30 για όλα τα παραπάνω καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με μια ανατροπή να έχει έρθει για τον Σκλαβενίτη. Δείτε και τις σούπερ προσφορές που υπάρχουν.

Πένθιμο πέπλο σκέπασε τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Θρηνούν τα αγαπημένα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους μοιράστηκαν με τους πελάτες τους το γεγονός αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, το οποίο συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στη Λεωφ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ποταμιάνου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός σημαντικού Ανθρώπου για την Εταιρεία, ο οποίος χαρακτηριζόταν από το πάθος του και τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα καθώς και για τη συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω:

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, σε όλα τα Καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική.

Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθούν τα ακόλουθα ποσά:

  • 5.000€ για τα Special Olympics Ελλάδας
  • 5.000€ για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών
  • 5.000€ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέο βήμα από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα

Μεγαλώνει η οικογένεια του Σκλαβενίτη - Ευχάριστα νέα

Share