Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαρμόσυνη είδηση για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Αφορά όλους τους πελάτες του

Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα για την γνωστή αλυσίδα

Χαρμόσυνη είδηση για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Αφορά όλους τους πελάτες του
Ενημέρωση 21.08.2021 08:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί πριν από λίγο καιρό η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης να βίωσε μία μεγάλη απώλεια, ωστόσο οι άνθρωποι που έμειναν πίσω έχουν κάνει σημαντικά βήματα προκειμένου να την κρατήσουν στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, ο Σκλαβενίτης πρόκειται να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία, η οποία σε κάθε περίπτωση θα χαροποιήσει τους πιστούς πελάτες του.

Τα ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η θυγατρική της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για τη Meat House η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με κεφάλαια 600.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στο κρέας.

Σκλαβενίτης ανακοίνωση κρέατα

Έτσι, οι πελάτες του Σκλαβενίτη θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο κρέατος είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat House και το κρέας με μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

Σημαντική ανακοίνωση για τον Σκλαβενίτη που αφορά όλους τους καταναλωτές

Μια σημαντική ανακοίνωση βγήκε για τον Σκλαβενίτη και όχι μόνο και αφορά όλους τους καταναλωτές, σχετικά με τα ωράρια του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, χωρίς αλλαγές θα λειτουργήσουν έως τις 23 Αυγούστου σούπερ μάρκετ , μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων, όπως προβλέπει το ΦΕΚ.

Αναφορικά με το ωράριο, δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:30 για όλα τα παραπάνω καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με μια ανατροπή να έχει έρθει για τον Σκλαβενίτη. Δείτε και τις σούπερ προσφορές που υπάρχουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αλλαγή που έφερε τα πάνω κάτω στο Σκλαβενίτη - Τι συμβαίνει με τους καταναλωτές;

Σούπερ προσφορές στα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη - Τρέξτε να προλάβετε

Share