Ματίνα Παγώνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της καθώς υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για τους τρομερούς πόνους όπου βίωσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΣΚΑΪ, είπε πως «αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι μεγάλοι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι» συμπληρώνοντας ότι «τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος, ακτινολόγος και αναισθησιολόγος – και όλα πάνε καλά».
«Όλα καλά» επανέλαβε η Ματίνα Παγώνη ανακοινώνοντας ότι «από αύριο, Τρίτη, θα είμαι μάχιμη στο νοσοκομείο. Θέλει λίγο ακόμα μια μέρα και όλα καλά»

«Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».

Έγινε έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με τον Στέφανο Τσιτσιπά - «Το σταματάμε εδώ»

Έξαλλη έγινε η Ματίνα Παγώνη με τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχετικά με τα εμβόλια του κορωνοϊού, λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται να εμβολιαστεί όταν θα γίνει υποχρεωτικό. Στην εκπομπή "Καλοκαίρι Not" η λοιμωξιολόγος θέλησε να πάρει θέση.

Το ξέσπασμα της Παγώνη για τον Τσιτσιπά

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε».

«Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε».

«Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν», πρόσθεσε.