Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ματίνα Παγώνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ματίνα Παγώνη

Αγωνία έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ματίνα Παγώνη αναγκάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής (22/8) λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, όπως μετέδωσε στην εκπομπή του ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως μετά τη φροντίδα των γιατρών η κ. Παγώνη επέστρεψε στο σπίτι της. “Ήταν ένας πόνος. Έφυγε. Τελειώσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

“Της ευχόμαστε ότι το καλύτερο. Περαστικά” πρόσθεσε για τη λοιμωξιολόγο η οποία μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έκανε ένα αυστηρό σχόλιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οι λεπτομέρειες για την υγεία της Ματίνας Παγώνη

Η επική ατάκα της Παγώνη στην Τσολάκη - «Θα ήθελα να σχολιάσω τις...»

Η Ματίνα Παγώνη βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, με την Ελένη Τσολάκη να την υποδέχεται χαμογελαστή. Αυτό ωστόσο που σχολίασε στη συνέχεια, δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε τις γόβες της παρουσιάστριας, οι οποίες της άρεσαν πολύ, με αποτέλεσμα η δεύτερη να μένει με το στόμα ανοιχτό και να την ρωτάει τι νούμερο φοράει για να τις στείλει δώρο.

«Θα ήθελα να σχολιάσω τις γόβες. Μου άρεσε πολύ και το σχέδιο και το χρώμα. Υπάρχει συνδυασμός! Δεν θέλω να μου τις στείλετε, δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί 12ποντο φορούσα κι εγώ και είδατε τι έγινε με το πόδι μου, έπαθα διάστρεμμα (αναλυτικά τι είχε συμβεί)», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.