Οι σκέψεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου λίγο πριν την δίκη - "Θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου"

"Δεν δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι σκέψεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου λίγο πριν την δίκη -

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφορικά με τα συναισθήματα και τις σκέψεις της λίγες ώρες πριν την δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έναν χρόνο πριν.

Η ίδια, όπως δήλωσε χαρακτηρισιτκά, είναι έτοιμη να αντικρύσει την γυναίκα που της κατέστρεψε την ζωή και να λάβει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου λίγο πριν την δίκη

“Δε θέλω να κρυφτώ. Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου. Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω.

Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δε δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή”.

Νέα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα της δράστιδος πριν την επίθεση στην Ιωάννα

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε πριν από μερικούς μήνες το Πανελλήνιο με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 35χρονη Ιωάννα από μία 36χρονη η οποία ομολόγησε το έγκλημα της.

Λίγο καιρό πριν την δίκη, η εκπομπή Live News αποκάλυψε ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από μία συνομιλία που είχε η δράστρια με μία χαρτορίχτρα σχετικά με τον άνδρα που την ενδιέφερε.