Δίκη βιτριόλι: Καταθέτουν αύριο οι γιατροί της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Οι καταθέσεις που θα «κατακεραυνώσουν» την κατηγορούμενη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη βιτριόλι: Καταθέτουν αύριο οι γιατροί της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συνεχίζεται αύριο (5/10) η δίκη της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι και έτσι στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν οι γιατροί της Ιωάννας Παλιοσπύρου, οι οποίοι θα μιλήσουν για την έκταση που είχε η επίδραση του καυστικού υγρού πάνω στο σώμα του θύματος.

Η κυρία Καλοφώνου, η οποία παρακολουθεί την Ιωάννα από την πρώτη μέρα της επίθεσης, μίλησε στο Live News και αποκάλυψε μερικά από αυτά που θα πει στη δίκη. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα στη δίκη εμφανίστηκε και η κατηγορούμενη, γεγονός που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις από τον δικηγόρο της Ιωάννας.

Οι δηλώσεις της γιατρού της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι

«Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί.

Έχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω», αποκάλυψε η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου στο Live News.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της» - Το συμβόλαιο εξόντωσης ενάντια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στο φως της επιφάνειας έχουν βγει ήδη νέες πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται ακριβώς πέρα από την Έφη.

Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Ο λόγος για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το εξώφυλλο για την επίθεσή της