Ξανά στα δικαστήρια η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Σήμερα οι μαρτυρίες των γιατρών της

Η Ιωάννα αναμένεται να ζητήσει εγγράφως να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανά στα δικαστήρια η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Σήμερα οι μαρτυρίες των γιατρών της

Στα δικαστήρια Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης 5/10 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για την τρίτη ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Σήμερα θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι θεράποντες ιατροί της.

Είναι αυτοί που έζησαν λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της να κρατηθεί στη ζωή μετά την ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε στο πρόσωπο και το σώμα της. Μεταξύ των μαρτύρων που έχουν κληθεί είναι και η Μαρία Καλοφώνου , Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή.

Όπως έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη η Ιωάννα έχει μπροστά της έναν μακρύ δρόμο για την αποκατάστασή της. Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία και έπονται πολλά ακόμα και, όπως έχει πει η κα Καλοφώνου, κάθε φορά που η Ιωάννα θα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση θα πρέπει να φορά τη μάσκα αποκατάστασης για ένα χρόνο, ώστε να γίνονται πιο επίπεδες οι ουλές.

Τι θα ζητήσει η Ιωάννα από το δικαστήριο

Η Ιωάννα μέσω των συνηγόρων της αναμένεται να ζητήσει εγγράφως σήμερα από το δικαστήριο να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα. Οπως λέει η πλευρά του θύματος, ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. "Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία.

Το σοκαρισικό εξώφυλλο με την Ιωάννα που κυκλοφόρησε και προκαλεί τρόμο

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στο φως της επιφάνειας έχουν βγει ήδη νέες πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται ακριβώς πέρα από την Έφη.

Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Ο λόγος για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το εξώφυλλο για την επίθεσή της