Βιτριόλι: Πώς περνάει τα τελευταία 24ωρα πριν την απολογία της η κατηγορούμενη

Κρίσιμες οι τελευταίες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιτριόλι: Πώς περνάει τα τελευταία 24ωρα πριν την απολογία της η κατηγορούμενη

Λίγα 24ωρα έχουν μείνει μέχρι τη μέρα που θα γίνει η απολογία της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι. Η ίδια, παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού μέχρι τη μέρα της δίκης.

Η διευθύντρια των φυλακών, όπου κρατείται η κατηγορούμενη κάνει λόγο για ένα άτομο χαμηλών τόνων, ήσυχο και που δεν προκαλεί προβλήματα. Μάλιστα, η διευθύντρια υποστηρίζει πως η κατηγορούμενη έχει ρωτήσει για δραστηριότητες που μπορεί να κάνει στη φυλακή, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της.

H κατάσταση της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι πριν την απολογία της

Σε αυτό το πλαίσιο διαβάζει και η ίδια στις φυλακές τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, κάνει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών νέες ερωτήσεις στους δικηγόρους της και εμφανίζεται αποφασισμένη να περιγράψει στο δικαστήριο τα γεγονότα, από τη δική της οπτική γωνία. Είναι όμως απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια νέα αλλαγή πλεύσης…

Από τα μισόλογα που είπε στην Ιωάννα στο πρώτο τους τετ α τετ, πολλοί δεν αποκλείουν μια απολογία έκπληξη που θα συζητηθεί. Η 36χρονη άφησε να εννοηθεί ότι κάποια κομμάτια σε αυτή την αρρωστημένη επίθεση, έχουν παραμείνει θολά.

Φροντίζει να περάσει προς τα έξω ότι ακόμα δεν έχει ανοίξει όλα της, τα χαρτιά. Αμετανόητη χωρίς ακόμα να έχει ακουστεί η λέξη συγγνώμη από τα χείλη της…

Άλλοτε φοβισμένη και άλλοτε ψύχραιμη, με την εικόνα της πια, να θυμίζει ελάχιστα τη γυναίκα που γνώριζαν οι φίλοι της πριν το έγκλημα. Με περισσότερα κιλά και μάσκα για τον κορωνοϊό στο πρόσωπο, δείχνει άλλος άνθρωπος σε σχέση με τη γυναίκα που προσπαθούσε να αναδείξει τη θηλυκότητά της, σε νυχτερινές εξόδους και διακοπές.

Η πρώτη φωτογραφία: Δείτε το πρόσωπο του 40χρονου - μήλον της Έριδος στην υπόθεση με το βιτριόλι

Η τρίτη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι ξεκίνησε ξανά το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 με το θύμα να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα, που δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όλα έγιναν για τα… μάτια ενός άνδρα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Ο 40χρονος Νώντας, που άθελά του έγινε πρωταγωνιστής στην υπόθεση, εμφανίστηκε και κατέθεσε το πρωί της Τρίτης. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε την στιγμή που έφτανε στο δικαστήριο. Το βλέμμα του στρέφεται στο άπειρο ενώ φοράει και διπλή μάσκα μέσα στο ταξί που τον μετέφερε.

40χρονος άνδρας βιτριόλι