Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 29χρονης από τον σύζυγό της - Μπροστά στα μάτια του μωρού τους

Συνελήφθη ο δράστης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 29χρονης από τον σύζυγό της - Μπροστά στα μάτια του μωρού τους

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει, το τελευταίο διάστημα, οι καταγγελίες που αφορούν κακοποίηση σε βάρος γυναικών, με τελευταία αυτήν στην Αργυρούπολη, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. Στον Εισαγγελέα Πατρών, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, θα οδηγηθεί 40χρονος, o οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η 29χρονη σύζυγός του για ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν βαριά κακοποιημένη ενώ το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 29χρονη έπεσε θύμα βίας από τον σύζυγό της. Οι Αρχές φτάνοντας, αρχικά, στο διαμέρισμα προσπάθησαν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί.

Ύστερα από αρκετή ώρα κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, να τον συλλάβουν και όλοι να οδηγηθούν στο τμήμα.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού συνέβη μπροστά στα μάτια του 17 μηνών μωρού του ζεύγους, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης μητέρας, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε.

Άγριος ξυλοδαρμός και σε καθηγητή από κουκουλοφόρους μέσα σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ

Το απόγευμα της Τρίτης 11/01 έλαβε χώρα ένα περιστατικό βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θύμα έναν καθηγητή. Πιο συγκεκριμένα, 10 άτομα εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της σχολής αι ξυλοκόπησαν τον καθηγητή. Πριν από λίγο καιρό, θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει και η Super Κική μαζί με την κολλητή της από 30 άντρες

Μάλιστα, να τονίσουμε πως το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση. Από την άλλη, σύμφωνα με ς καταγγελίες, που έρχονται από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι κουκουλοφόροι έδειραν και φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον καθηγητή.

https://twitter.com/VavoulisP/status/1480895924813533186?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480895924813533186%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1199909%