Βιασμός 24χρονης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Τι βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Τι βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης καθώς δημοσιοποιήθηκαν όσα βρέθηκαν πάνω στα ρούχα της από το επίμαχο βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση βγαίνουν στην επιφάνεια (δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο από τη σουίτα του ξενοδοχείου), ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ που θα εξηγήσουν τι συνέβη ακριβώς εκείνο το βράδυ.

Τι βρέθηκε στα ρούχα της 24χρονης

Σύμφωνα με το MEGA, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της 24χρονης έδειξε ότι στο μανίκι βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό τμήμα. Από την ανάλυση προέκυψε ότι το γενετικό υλικό ανήκει σε άνδρα και το βιολογικό στην ίδια και τον άνδρα. Επίσης δεν έχει εντοπιστεί αξιοποιήσιμο βιολογικό υλικό στο εσώρουχο ή το σώμα της 24χρονης που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην τις ίδιας.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα» - Συγκλονίζουν οι νέες δηλώσεις της 24χρονης

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, ειδικά μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που μπορεί να έχει συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα κι όχι μόνο σε εμένα. Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή», είπε η ίδια.

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές. Η όποια καθυστέρηση που έγινε δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας. Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας», είπε με την σειρά του ο Αθανάσιος Ζιώγας.