Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Τι βρέθηκε στο μανίκι της

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Τι βρέθηκε στο μανίκι της
Ενημέρωση 27.01.2022 16:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 24χρονης που έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναμένονται ίσως και αύριο τα αντίστοιχα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης για να εντοπιστεί κυρίως η ύπαρξη ή μη ναρκωτικών ουσιών που έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες στην παράνομη αγορά και δεν μπορούν να αναγνωριστούν από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από το εργαστήριο στην Ελβετία, θα παραδοθεί στην εισαγγελία κοινό πόρισμα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα για την εκπομπή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, σε μερικές αποκαλύψεις προχώρησε και μια συγγένης της 24χρονης κοπέλας σε εκπομπή του MEGA.

Τα πρώτα αποτελέσματα από το DNA στην 24χρονη

«Συνεχίζουμε τον αγώνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, ειδικά μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που μπορεί να έχει συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα κι όχι μόνο σε εμένα. Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή», είπε η ίδια.

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές. Η όποια καθυστέρηση που έγινε δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας. Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας», είπε με την σειρά του ο Αθανάσιος Ζιώγας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Απλά παρευρέθηκα στο πάρτι» - Όλα όσα κατέθεσε ο φερόμενος ως «διοργανωτής»

Βιασμός 24χρονης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις - Τι βρέθηκε στα ρούχα της κοπέλας

Share