Θεσσαλονίκη: Συγγενής της 24χρονης αποκαλύπτει - «Εγώ από αυτούς που κατηγορούνται...»

Τι ανέφερε για τα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Συγγενής της 24χρονης αποκαλύπτει - «Εγώ από αυτούς που κατηγορούνται...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην κοπέλα, οι εξετάσεις DNA, έφεραν στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες που διαπράχθηκε το έγκλημα, το βράδυ της παραμονής της Προτωχρονιάς.

Το πρωί της Κυριακής 23/01, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», μία συγγενής της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την κοπέλα μετά το συμβάν.

Οι αποκαλύψεις της συγγενούς της 24χρονης για την υπόθεση

«Ότι και να πω είναι λίγο, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοπέλα εδώ και τόσο καιρό είναι εξωπραγματικά. Ούτε στον χειρότερο εχθρό να μην εύχεσαι τέτοιο πράγμα. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν είναι δηλαδή μόνο ο συγγενικός κύκλος. Είναι κάτι που δεν εύχεται κανείς να συμβεί σε κανέναν. Είναι ό,τι χειρότερο. Της έχω στείλει ένα μήνυμα, “μη στεναχωριέσαι, θα είμαστε δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς”.

Το να βγεις να μιλήσεις με το πρόσωπό σου και το όνομά σου σε μια κάμερα, δεν το κάνει κανείς. Είναι κάτι που θέλει δύναμη ψυχής. Ύστερα από τόσα πράγματα που έχει περάσει η κοπέλα στη ζωή της, αυτό αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που κουβαλάει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγεις και να πεις αυτά που τράβηξες εκείνη τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω θα το σκεφτόταν για το αν θα μιλήσει δείχνοντας και το πρόσωπό του.

Εγώ από αυτούς που κατηγορούνται δεν γνώριζα κανέναν. Ούτε καν ήξερα τα ονόματα αυτά. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί αυτό. Εύχομαι η συγκεκριμένη να γίνει παράδειγμα και για τις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν υποστεί τέτοιου είδους θέματα. Εννοείται πως για ότι χρειαστεί θα είμαστε δίπλα της»: δήλωσε η συγγενής της 24χρονης.

Οι νέες δηλώσεις της 24χρονης

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ συγκινημένη από την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, ειδικά μετά την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Η στήριξη είναι απέραντη, συνεχίζουμε τον αγώνα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που μπορεί να έχει συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα κι όχι μόνο σε εμένα. Η αγάπη του κόσμου με έχει βοηθήσει να σταθώ δυνατή», είπε η ίδια.

«Προς το παρόν θέλω να σας πω ότι εμείς εμπιστευόμαστε τις Αρχές. Η όποια καθυστέρηση που έγινε δεν μπορεί να αλλοιώσει κάποιο αποτέλεσμα. Η Γεωργία είναι συγκινημένη για τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Σύνταγμα και τις κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας, που αντανακλούν τα μηνύματα της κοινωνίας. Είναι μία εξέλιξη μίας δικογραφίας που πιθανολογώ ότι αφορά το οργανωμένο έγκλημα της μαστροπείας», είπε με την σειρά του ο Αθανάσιος Ζιώγας.