Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει με την αποκάλυψη της η παιδική φίλη του 19χρονου Άλκη - «Μου είχε πει ότι σκεφτόταν να...»

«Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα ξανά σε κλάματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Ανατριχιάζει με την αποκάλυψη της η παιδική φίλη του 19χρονου Άλκη - «Μου είχε πει ότι σκεφτόταν να...»

Η παιδική φίλη του άτυχου 19χρονιου Άλκη ο οποίος δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, δηλώνει συγκλονισμένη μετά από την τραγική κατάληξή του. Τα δυο παιδιά ήταν κοντινοί φίλοι από την Α’ Δημοτικού.

Η Ιζαμπέλα η οποία ζει μόνιμα στο Μιλάνο, θέλησε να την επισκεφτεί ο Άλκης ο οποίος προγραμμάτιζε να ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να περάσουν χρόνο μαζί ωστόσο κάτι δεν πραγματοποιήθηκε ενώ η ίδια λόγω απόστασης δεν βρέθηκε στην κηδεία του φίλου της. Μάλιστα, οι γονείς του 19χρονου είναι συντετριμμένοι ενώ δεν δίστασαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Έτσι, στην εκπομπή «T-Live» η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ο Άλκης ήταν χρυσός άνθρωπος, είχε μια χρυσή καρδιά. Έφυγε με πόνο, δεν έφυγε με ωραίο τρόπο. Πόνεσε πολύ ήταν στο άκυρο εντελώς. Δεν το περίμενε κανένας, απλά γυρνούσε σπίτι του. Στεναχωρήθηκα… Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα ξανά σε κλάματα. Έπαθα κρίση πανικού για ένα 15λεπτο, ήμουν χάλια. Τον είχα πάρα πολύ ψηλά.

Ήταν πραγματικά φίλος μου, ήταν πάντα κοντά μου ό,τι γινόταν. Ήταν ευγενικός, χαμογελαστός, δεν κρατούσε ποτέ κακία. Ήταν πάντα χαρούμενος με τις χαρές των άλλων, είχε συμπόνοια. Μου είχε πει ότι σκεφτόταν να με επισκεφτεί στο Μιλάνο. Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο μικροί σε ηλικία αυτοί οι άνθρωποι που το έκαναν, δεν το περίμενα.

Πώς μεγάλωσαν αυτοί οι άνθρωποι; Πώς το βίωσαν οι φίλοι του; Ο Άλκης δεν ήταν οπαδός. Δεν τη συνηθίζεις την απώλεια, ούτε τη δέχεσαι. Ήμασταν πολύ κοντά. Θέλουμε δεν θέλουμε προχωράμε μπροστά, αλλά δεν είμαι έτοιμη…».

Οι δηλώσεις της φίλης του 19χρονου Άλκη

«Λίγες ώρες πριν την δολοφονία πήρε...» - Η αποκάλυψη της γιαγιάς του

Πανελλήνιο σοκ και θλίψη έχει προκαλέσευ η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. Το νεαρό αγόρι και φίλαθλος του Άρη άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, από ομάδα χούλιγκανς.

Συντετριμμένη η γιαγιά του μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον αγαπημένο της εγγονό που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δεν είστε τυχεροί που... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr