Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 60χρονος

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 60χρονος

Ομολόγησε το φοβερό τετραπλό έγκλημα ο 60χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι' αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο 60χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

Σοκαρισμένη με την υπόθεση η Αγγελική Νικολούλη

Μπορεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της να ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3) δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει στο Φως στο Τούνελ, το μακελειό που έλαβε χώρα στην Ανδραβίδα.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής εξέφρασε το σοκ της για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με τους ρεπόρτερ της προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το θέμα.

«Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη. Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά. Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.