Τραγωδία Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα μετά την εκπροσώπηση των γονέων

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του ζευγαριού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα μετά την εκπροσώπηση των γονέων

Σοκαριστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα προσέλαβε τον πασίγνωστο δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, για να την εκπροσωπήσει στο δικαστήριο και να ασχοληθεί με τον φάκελο της οικογενειακής τραγωδίας.

Ο δικηγόρος που πλέον έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των γονιών των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, βρέθηκε καλεσμένος σε σύνδεση μέσω στο Skype, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3 και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό των γονιών των παιδιών στην Πάτρα σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Απόστολο Λύτρα

«Η μητέρα ήθελε να χωρίσει, όχι ο πατέρας», είπε ο Απόστολος Λύτρας σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο των γονέων, ενώ ανέφερε πολλές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της συνάντησής τους.

Η ενημέρωση για τις συνεντεύξεις της μητέρας από την Πάτρα

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται οι συνεντεύξεις των γονιών (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της μητέρας) από την τραγωδία στην Πάτρα που έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια να βρουν παραπάνω στοιχεία.

Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρει πως η μητέρα υποστήριζε την απουσία του συζύγου της για δύο ημέρες κατά τις οποίες συνέβη ο θάνατος της επτά μηνών κόρης τους. Στις 8 Απριλίου, όπου οι γονείς θα έφταναν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους, η 9χρονη κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ύποπτο θεωρείται στη συγκεκριμένη περίπτωση, πως η μητέρα είχε ρωτήσει τους γιατρούς στο νοσοκομείο αν ο χώρος που βρισκόταν η κόρη της ήταν υπό παρακολούθηση με κάμερες, καθώς εκείνη φοβόταν για απόπειρες κλοπής.

Οι γιατροί, από την άλλη πλευρά, αναφέρουν πως η μητέρα μίλησε για διαφορετικά συμπτώματα για την ασθένεια της μικρής , αλλά και για διαφορετικές αγωγές κάθε φορά που της γινόταν αυτή η ερώτηση και μάλιστα υπάρχουν και αποδείξεις από τις σημειώσεις των ίδιων των γιατρών.