Τραγωδία Πάτρα: Μυστήριο με τα πανάκια των παιδιών - Σύμπτωση ή σύνδεση των θανάτων;

Αρχίζουν πολλές λεπτομέρειες να βγάζουν νόημα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Μυστήριο με τα πανάκια των παιδιών - Σύμπτωση ή σύνδεση των θανάτων;

Νέα στοιχεία , σχετικά με το μυστήριο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του πανελληνίου, αυτό των θανάτων στην Πάτρα, έφερε στο φως η εκπομπή T- Live, το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3.

Στοιχεία που πιθανόν να συνδέουν τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναζητούν οι Αρχές στους ιατρικούς τους φακέλους, ενώ όπως έχουμε ήδη δει, κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην περιοχή για έρευνα. Την ίδια στιγμή, όμως, αίσθηση και αντιδράσεις προκαλούν και οι αναρτήσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων επί του θέματος.

Συνδέονται τα πανάκια με τους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα;

Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει η 33χρονη, τα παιδιά της συνήθιζαν να κρατούν στον ύπνο τους πανάκια. Μάλιστα, στην περίπτωση του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, το πανάκι εντοπίστηκε στο κρεβατάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για το πανάκι του μωρού, είχε μιλήσει και η 33χρονη και υποστήριξε ότι πίσω από τις Αρχές για να το κρατήσει ως ενθύμιο κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, καθώς τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του, ανέφερε σε ανάρτησή της ότι ήθελε να δώσει τα πράγματα του μωρού, από την κούνια μέχρι τις τροφές του.

Αινιγματική η Νικολούλη - Ο χρόνος τελειώνει

Tο φως της δημοσιότητας βλέπουν όλο ένα και περισσότερα στοιχεία, αναφορικά με την υπόθεση των θανάτων της Πάτρας, και σύμφωνα με πολλούς που σχετίζονται με το θέμα, πιθανών να φτάνουμε στο τέλος και τη λύση του μυστηρίου.

Και αυτή την Παρασκευή, 18/ 3 η Αγγελική Νικολούλη και η έμπειρη ομάδα της, συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το θρίλερ που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, προσπαθώντας να λύσει αυτό το γρίφο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ασχολείται αποκλειστικά με το ζήτημα των άτυχων παιδιών.

Η νο1 στο είδος της δημοσιογράφος, προσπαθεί να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην λύση του μυστηρίου που έχει συγκλονίσει τους πάντες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το trailer της εκπομπής της που είναι ανατριχιαστικό, αφού φαίνεται μία κλεψύδρα και ο χρόνος να... τελειώνει!