Τραγωδία Πάτρα: «Όλα όσα ακούγονται είναι...» - Ο πατέρας σπάει τη σιωπή του και ξεσπά

Όσα ειπώθηκαν on air στο Super Κατερίνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Όλα όσα ακούγονται είναι...» - Ο πατέρας σπάει τη σιωπή του και ξεσπά

Μπορεί ο πατέρας των άτυχων παιδιών από την Πάτρα, να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην απαντά στα ερωτήματα με τα οποία έχουν βομβαρδιστεί το τελευταίο διάστημα, καθώς η κοινή γνώμη φαίνεται πως τους θεωρεί υπεύθυνους, ωστόσο μετέφερε σε δημοσιογράφο της Κατερίνας Καινούργιου τα λόγια του αλλά και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι δηλώσεις του πατέρα των παιδιών από την Πάτρα

Η δημοσιογράφος, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον τραγικό πατέρα, μέσω κοινωνικών επαφών της, μετέφερε τα λόγια του, αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση. Όπως είπε η Κατερίνα Πολυδώρου, ο Μάνος Δασκαλάκης της δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω την εκδοχή των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, πίσω από κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Η ίδια, σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς είναι ψυχολογικά ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, απάντησε: «Δεν άκουγα τον άνθρωπο που έχει όρεξη για ζωή. Μετά τον θάνατο των παιδιών και όσα ακούει και πατάνε όλοι στον θάνατο των παιδιών, δεν θέλει τίποτα από κανέναν. Είπε δύο πράγματα παραπάνω που δεν θέλει να μεταφέρω. Είναι ένας ευγενής άνθρωπος, ένα καλό παιδί από όσο τον έχω γνωρίσει μέχρι τώρα».

"Δεμένη" σύμφωνα με αστυνομικούς η υπόθεση - Αναμένονται τα εντάλματα

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 στην Κοινωνία ώρα Mega, ήρθαν στο φως ακόμα κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων, στην προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συνταράξει όλο το πανελλήνιο, αυτή της Πάτρας.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και ο ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Στέφανος Αλεβίζος, μίλησαν στην εκπομπή, κάνοντας κάποιες νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους γονείς των άτυχων παιδιών.

«Δεν γνωρίζω εάν οι μαρτυρίες έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Εισαγγελία ή εάν έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο. Μέσα απο τη συζήτηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες αρχές. Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις των θανάτων των 3 κοριτσιών. Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών. Το δημοσίευμα ότι η Τζωρτζίνα κατάπιε αποτσίγαρα ήταν ψευδές και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Στέφανος Αλεβίζος ανέφερε πως: «Η επικοινωνία έγινε στο πλαίσιο μίας συνεργασίας, είχαμε μία μάνα που έιχε χάσει 2 παιδιά και νοσηλευόταν το τρίτο, οπότε με κάποιο τρόπο συνεργαζόμαστε με τους γιατρούς για να μας φέρουν σε επαφή με τους γονείς, για το εάν χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό μας αναφέρουν την υποψία τους, και μία θολή εικόνα ότι «κάτι δεν πάει καλά», και εμείς με τη σειρά μας έιπαμε ότι ο αρμόδιος για να το χειριστεί είναι ο Εισαγγελέας της περιοχής»

Από το τηλέφωνο δεν μπορείς να έχεις μία ακριβή εικόνα, πάντα με τον οποιονδήποτε προβληματισμό και συνυπολογίζοντας ότι έχουμε ήδη την απώλεια 2 παιδιών, έστω και με την παραμικρή υποψία, ενημερώνεται ο Εισαγγελέας. Δεν υπήρχαν ενδείξεις, ωστόσο υπήρχαν ανησυχίες για τις συνθήκες που ζούσαν τα παιδιά, για τους απανωτούς θανάτους. Το νοσοκομείο απευθύνεται σε εμάς, στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την οικογένειας σε περίπτωση που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Αυτή η επικοινωνία έγινε τον Απρίλιο του 2021», πρόσθεσε.