Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» - Κόλαφος ο κ. Κατερινόπουλος

Δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Scotland Yard

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» - Κόλαφος ο κ. Κατερινόπουλος

Δεν μπορεί να είναι τυχαίοι οι αιφνίδιοι θάνατοι των τριών κοριτσιών στην Πάτρα τονίζει ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, κρίνοντας από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα δηλώνει 100% σίγουρος ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς όμως να υποδεικνύει τον δράστη. (Δείτε εδώ την αποκάλυψη του κ. Κατερινόπουλου για τα 3 παιδιά)

Οι δηλώσεις του κ. Κατερινόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

«Είμαι 100% ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Προγράμματος».

«Μέχρι αυτή την στιγμή οι θάνατοι είναι αγνώστου αιτιολογίας από τους γιατρούς. Γιατί λοιπόν να χτυπηθεί τόσο σκληρά αυτή η οικογένεια με τρεις θανάτους, ακανόνιστα, πέθαναν σε διαφορετικούς χρόνους από πλευράς ηλικίας, δεν πέθανε το πρώτο παιδί πρώτο για να ακολουθήσουν τα άλλα, αν δεχθούμε ότι υπήρχε γονιδιακό. Όλα τα παιδιά πέθαναν σαββατοκύριακο. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, άρα κάτι γίνεται εδώ, κάποιο ανθρώπινο χέρι μπήκε και πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις, στους γονείς και στην κοινωνία, τόσο η επιστημονική κοινότητα όσο και η αστυνομία».

Ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε ακόμη ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από συνάδελφό του που εργάζεται στην Scotland Yard σχετικά με την υπόθεση.

«Συνάδελφος της New Scotland Yard, Ελληνίδα στην καταγωγή, που χειρίστηκε αντίστοιχη υπόθεση στο Λονδίνο, με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπε “Θανάση, μην μασάς. Είναι εγκληματική ενέργεια. Εμείς, εδώ ξέρετε τι βρήκαμε; Υδράργυρο”».

«Να δούμε τι θα μας πει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αν υπάρχει ουσία, τι ουσία είναι, θα την προσδιορίσει; Μπορεί να προκαλέσει θάνατο; Όμως, δεν αρκεί αυτό, είναι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τέτοια, που είναι βούτυρο στο ψωμί των αστυνομικών αρχών για την προανάκριση που θέλω να πιστεύω ότι θα μετατραπεί στην πορεία από τον εισαγγελέα για να έχουμε δράστες ή δράστη».

«Γίναμε όλοι κριτές και δικαστές...» - Φίλος του ζευγαριού από την Πάτρα ξεσπά

Μούδιασμα στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί ο θάνατος των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Η υπόθεση έχει διχάσει την κοινωνία καθώς οι μαρτυρίες είναι πολλές, καθημερινές και αντιφατικές ενώ έχουν αρχίσει να βγαίνουν φήμες πως η υπόθεση είναι ένα βήμα πριν τη λύση της

Η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 29/3 πρόβαλλε ένα βίντεο με τις δηλώσεις ενός φίλου του ζευγαριού, ο οποίος ξέσπασε για όλα εκείνα που γράφονται και λέγονται για την οικογένεια.

«Γίναμε όλοι κριτές, γίναμε όλοι δικαστές έχουνε πάρει όλοι από ένα πληκτρολόγιο και γράφει ο καθένας ότι του έρθει. Η κοινή γνώμη, λέει, ζητάει να μάθει. Από που κι ως που ζητάει να μάθει η κοινή γνώμη. Τι είναι η κοινή γνώμη που ζητάει να μάθει, δηλαδή δεν θέλει να μάθει η μάνα, ο πατέρας, ο παππούς, η γιαγιά. Θέλει να μάθει η κοινή γνώμη ξαφνικά».