Πάτρα: «Θάνατος στους παιδοκτόνους» - Χαμός έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Επεισόδιο με τη μητέρα της και την αδερφή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Θάνατος στους παιδοκτόνους» - Χαμός έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λίγη ώρα μόνο μετά την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ και την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της, στο οποίο βρισκόταν η μητέρα της καθώς και η αδερφή της.

Μάλιστα, τη στιγμή που η μητέρα έφτασε στο σπίτι, το κοινό πήγε να τη λιντζάρει και η κόρη της την τράβηξε μέσα στο σπίτι για να αποφύγει το επεισόδιο.

Κάποιοι μάλιστα δε δίστασαν να γράψουν πάνω στα στόρια του σπιτιού τη φράση «Θάνατος στους παιδοκτόνους».

Εικόνες έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» - Το πρώτο σχόλιο της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Παρούσα την ώρα της προσαγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν η αδερφή της, η οποία μιλώντας σε δημοσιογράφου του ALPHA εξήγησε πως είναι ύποπτη και γι΄αυτό το λόγο τη συνέλαβε η αστυνομία από το σπίτι της στην Πάτρα.

Αυτή τη στιγμή, έξω από το σπίτι στο οποίο βρισκόταν η μητέρα των παιδιών, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου (δείτε εδώ εικόνες).

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη. Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος» δήλωσε σε δημοσιογράφο του Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς (δείτε εδώ αναλυτικά πώς έγινε η επιχείρηση).