Τραγωδία Πάτρα: «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου!» - Η τηλεφωνική επικοινωνία Λύτρα με τη Ρούλα

Όσα ειπώθηκαν πριν αποσυρθεί από την υπεράσπιση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου!» - Η τηλεφωνική επικοινωνία Λύτρα με τη Ρούλα

Το πρωί της Πέμπτης 31/3, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια, όταν διάβασε την ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα, που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν δικηγόρος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, δημοσιοποίησε μέσα από την εκπομπή της, τη συνομιλία που είχε ο δικηγόρος με την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Λύτρα με την κατηγορούμενη

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά στον Απόστολο Λύτρα ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;» της απηύθυνε το ερώτημα ο πρώην πλέον δικηγόρος της με την ίδια να μην του απαντά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μόνο που απάντησε ήταν «είμαι αθώα» με τον ποινικολόγο να της ανακοινώνει πως αποχωρεί από την υπόθεση.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά...» - Οργή λαού έξω από την Ευελπίδων

Κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης 31/3 . Η 33χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Εξοργισμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν, και της φώναζαν ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».