Τραγωδία Πάτρα: Τι έκανε την Τζωρτζίνα να αλλάξει στάση απέναντι στο Μάνο; - Το άγνωστο περιστατικό

«Έγινε ένας φοβερός καβγάς μετά ξυλοδαρμού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Τι έκανε την Τζωρτζίνα να αλλάξει στάση απέναντι στο Μάνο; - Το άγνωστο περιστατικό

Άλλη μία αποκάλυψη, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/4 και μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για τη σύλληψη της. Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend” και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού και έναν άγριο τσακωμό που έκανε την Τζωρτζίνα να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα της.

Ο άγνωστος ξυλοδαρμός της Ρούλας και του Μάνου

Ο δημοσιογράφος είπε για ακόμη μια φορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη για να διαχειρίζεται περιουσιακά της στοιχεία αποκαλύπτοντας ωστόσο πως όταν οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι κορυφώθηκαν άλλαξε και η συμπεριφορά τους σε σχέση με εκείνη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ρούλα ήταν εξ αρχής εχθρική με τη σπιτονοικοκυρά της ενώ και εκείνη προσπαθούσε να κρατά αποστάσεις από την 33χρονη.

Σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό τσακωμού ανάμεσα στο ζευγάρι και το πως αυτό επηρέασε τη στάση της Τζωρτζίνας απέναντι στους γονείς της.

«Λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα, επειδή η Ρούλα ασκούσε ασφυκτική πίεση στον Μάνο γιατί ήταν αλλού, έγινε ένας φοβερός καβγάς μετά ξυλοδαρμού. Όλα αυτά τα είδε η Τζωρτζίνα και ήταν εκείνη που άρχισε να αναδιαμορφώνει τον ψυχικό της κόσμο σε σχέση με τους γονείς της.

Τεστ ανίχνευσης ψεύδους ζητά να κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια. Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.