Πάτρα: «Όσες απειλές και αν δεχτώ...» - Κόλαφος ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς - Τι συνέβη με το πληρεξούσιο

Οι δηλώσεις του δικηγόρου στο «Mega Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Όσες απειλές και αν δεχτώ...» - Κόλαφος ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς - Τι συνέβη με το πληρεξούσιο

Η υπόθεση της Πάτρας έχει εξελιχθεί σε ένα κουβάρι που δημοσιογράφοι και Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του. Πλέον δεν ερευνάται μόνο ο θάνατος των παιδιών στην Πάτρα αλλά και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς

Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς και αποκάλυψε μάλιστα ότι δέχεται απειλές.

«Η σπιτονοικοκυρά τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη, είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά όχι το πρόβλημα που το ζευγάρι είχε δημοσίως αναφέρει. Η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, και η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι πέθανε από διαφορετικά αίτια.

Έχουμε καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Πατρών να εκταφεί η 69χρονη για να βρούμε στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της ίδιας αλλά και στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν και να συνδέονται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων δύο τέκνων εφόσον αποδειχτεί το ίδιο και γι’ αυτά», ανέφερε αρχικά.

Δε θα σταματήσω την έρευνα όσες απειλές και αν δεχτώ, καθώς δέχθηκα απειλές από άγνωστο ο οποίος με κάλεσε και μου είπε να σταματήσω την έρευνα.

Δεν θα σταματήσουμε γιατί διακυβεύονται χρήματα, αλλά προσβάλουν έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει, αλλά και γιατί το πληρεξούσιο είναι πλαστό. Η γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, δεν είχε σώας τα φρένας της, όπως ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν ήταν σε θέση να κάνει πληρεξούσιο σε οποιονδήποτε. Το πληρεξούσιο ελήφθη από τον συμβολαιογράφο, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

«Άφησε 10.000 ευρώ για να...» - Θρίλερ με την αποκάλυψη για την ταφή της σπιτονοικοκυράς

Το πρωί της Τετάρτης 6/4, και ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν καθ' οδόν για την Ευελπίδων, ανατριχιάζουν κάποιες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών με τις κηδείες των παιδιών και της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, στο Α’ Νεκροταφείο, δίπλα από τον τάφο της σπιτονοικοκυράς υπάρχει ο τάφος ενός 40χρονου, η φωτογραφία του οποίου βρέθηκε μετά την εκταφή του στον τάφο της Ευγενίας Κούτρα. Ο τάφος της σπιτονοικοκυράς έχει πληρωθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη. Ακριβώς μπροστά βρίσκεται θαμμένος ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου και ακόμα πιο μπροστά βρίσκεται ο κοινός τάφος της Μαλένας και της Ίριδας.

Στο νεκροταφείο των Συχαινών, το οποίο βρίσκεται σε 1,5 χλμ απόσταση, έχει γίνει το μνήμα της Τζωρτζίνας. Επάνω σε αυτό, όμως, είναι γραμμένα και τα τρία ονόματα των κοριτσιών. Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης, όταν έγινε η κηδεία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να γίνει πιο βαθύς ο τάφος, να ταφεί η Τζωρτζίνα χαμηλά, να ρίξουν χώμα και όταν συμπληρωθεί η τριετία να μεταφερθούν εκεί και τα οστά της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συγκεκριμένος τάφος έχει αγοραστεί από την οικογένεια και κοστίζει 2-3 χιλιάδες ευρώ. Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι γιατί ενώ η σπιτονοικοκυρά άφησε 10.000 ευρώ για να γίνει η καύση της, τελικά κηδεύτηκε σε ένα πρόχειρο μνήμα χωρίς μάρμαρο, με έναν ξύλινο σταυρό και την ίδια στιγμή αγοράστηκε ένας οικογενειακός τάφος για τα τρία κορίτσια;