«Μόλις έφτασα, αντίκρισα τη Ρούλα να...» - Η σοκαριστική κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Τα άγνωστα περιστατικά με τα 3 παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόλις έφτασα, αντίκρισα τη Ρούλα να...» - Η σοκαριστική κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Το δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής 8/4 ορισμένα αποσπάσματα απ’ όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια μετά την προφυλάκιση της πρώην συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και αρνείται να φάει.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Από το 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της Μαλένας, άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας. Χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας. Μετά τον θάνατο της Μαλένας, αντί να μας δέσει όλο αυτό, άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση.

Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολούμουν περισσότερο με το άλλο παιδί, την Τζωρτζίνα. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό».

Η απιστία της Ρούλας

«Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια. Δεν ζήτησα διαζύγιο, απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας.».

Η σοκαριστική κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας είπε πως «μόλις έφτασα αντίκρισα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και την Τζωρτζίνα να φωνάζει ‘μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» και τη Ρούλα να φωνάζει ‘δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις’. Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο. Φτάνοντας εκεί ανέλαβαν οι γιατροί το καθήκον τους αλλά απ’ όσο μας ενημέρωσαν ήταν ήδη αργά. Εκείνη την ώρα εγώ κατέρρευσα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια».

«Επανέφεραν την Τζωρτζίνα μετά από 55 λεπτά»

Αναφορικά με το πρώτο μεγάλο επεισόδιο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως έφτασε στο νοσοκομείο «κι εκεί βλέπω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί μου και τελικά το επανέφεραν μετά από 55 λεπτά. Το διασωλήνωσαν και το μετέφεραν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο με εντατικολόγο τον κ. Ηλιάδη. Αφού το παιδί επανήλθε και μπόρεσαν οι γιατροί να διαγνώσουν την κατάστασή του, το επόμενο βήμα του κ. Ηλιάδη ήταν να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Παπαγιάννη του Ωνασείου ώστε να τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα απινιδωτής».

Φως στο Τούνελ: Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με την ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε την πρώτη του solo συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη. Το τρέιλερ ήδη έχει κυκλοφορήσει και η συνέντευξη του πατέρα της τραγωδίας της Πάτρας αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. (Δείτε εδώ το τρέιλερ)

Λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Δασκαλάκης βρέθηκε στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη και μίλησε για όλα, σε μια συνέντευξη του θα προβληθεί στο αποψινό «Φως στο Τούνελ».

Το «Φως στο Τούνελ», απόψε στις 23:20, στο MEGA, συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση της Πάτρας και παρουσιάζει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του πατέρα των τριών παιδιών στην Αγγελική Νικολούλη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις για όλα…

Βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια.

Η διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του.

Η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα.

H σπιτονοικοκυρά, το πληρεξούσιο και τα ακίνητα.

Τι λέει η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα-«φωτιά».