Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη "βόμβα" - Το κινητό της Πισπιρίγκου "μίλησε"

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αποκάλυψη

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν στα χέρια των Αρχών σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για τον θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις στο τάμπλετ που ήταν θαμμένο στον τάφο της Τζωρτζίνας, όσο αφορά την κεταμίνη και άλλες ουσίες που ενδεχομένως έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, πριν την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την Real News, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.

Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας

Τα νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή «Φως στο τούνελ» εκτοξεύτηκαν για άλλη μια φορά καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να την "αδειάσει" με όλα όσα ανέφερε.

Από την άλλη, μέσα από την εκπομπή του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραφε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε.

Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της…

Τη μάνα της και την αδερφή της δεν την είχα δει εκείνο το διάστημα γιατί η αδερφή της δεν έχει θέλει να έχει καθόλου σχέση με τη Ρούλα…”το έχει ξανακάνει είπε η μητέρα της”. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο «Φως στο Τούνελ».