Πάτρα: «Δείχνει ότι μας δουλεύει...» - Ο Κατερινόπουλος κάνει άγριο ξέσπασμα για τη στάση του Δασκαλάκη

«Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Δείχνει ότι μας δουλεύει...» - Ο Κατερινόπουλος κάνει άγριο ξέσπασμα για τη στάση του Δασκαλάκη

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα, που βλέπουμε συχνά τελευταία να κάνουν δηλώσεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο ζήτημα της Πάτρας. Το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται αναφορικά με την στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο ταξίαρχος δε μπορεί με τίποτα να δεχτεί και ούτε θέλει να δικαιολογήσει τη στάση του πατέρα τόσο στο δικαστήριο, που κατέθεσε όσο και στις εκπομπές που τον βλέπουμε να κάνει δηλώσεις.

Oι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Τον κύριο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα προχθές- και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα- ζεν πρεμιέ. Χάνει τα παιδιά του και πάει στα δικαστήρια να δηλώσει παράσταση αγωγής και βγαίνοντας από εκεί, είδατε όλοι σας έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο και οδύνη δεν έδειχνε.

Το αντίθετο έδειξε την επόμενη μέρα που πήγε να καταθέσει. Βγήκε έξω και έχανε τον δρόμο, όπως είδατε τις κάμερες. Έχουμε και κάτι άλλο, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι κατά της πρώην – νυν συζύγου του αλλά σε μια κατάθεση που έδωσε και έχει δει το φως, το μεγαλύτερο μέρος της είναι σχεδόν το αντίθετο. Δηλώνει σχεδόν την στήριξή του σε εκείνη. Άλλα κατέθεσε και άλλα δηλώνει. Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει;

Από την άλλη πλευρά ξέρουμε ότι δεν είχαν δια ζώσης επικοινωνία αλλά υπάρχει ένα μήνυμα που στάλθηκε μέσω της κατάθεσής του στην πρώην σύζυγό του, ότι είναι εδώ και σε στηρίζω. Έχουν το δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Αυτή η στήριξη, σε σχέση με την καταγγελτική παρουσία του στα ΜΜΕ δείχνει ότι μας δουλεύει…. Η κατηγορούμενη δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της. Κάποια πράγματα πρέπει να τα δεις. Κάποιος κρατάει, κάποιον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αποκάλυψη σοκ από τον Κατερινόπουλο - «Τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι...»

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος αναμένεται να κάνει συνταρακτικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα λοιπόν με το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδρασε μόνη της καθώς όπως τονίζει, τα άτομα που είναι μπλεγμένα στους θανάτους των παιδιών είναι περίπου δέκα.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων». Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».