Τραγωδία Πάτρα: «Πρόκειται για ένα πανέξυπνο άτομο που...» - Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου σπάει τη σιωπή της για τη Ρούλα

Την είχε προσεγγίσει με στόχο να στραφούν εναντίον του νοσοκομείου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Πρόκειται για ένα πανέξυπνο άτομο που...» - Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου σπάει τη σιωπή της για τη Ρούλα

Οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη είναι ήδη σε εξέλιξη μετά τις τελευταίες ενδείξεις από το θάνατο της Τζωρτζίνας ωστόσο όπως φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο της Μαλένας απευθύνθηκαν σε δικηγόρο, με στόχο να στραφούν εναντίον του νοσοκομείου και να διεκδικήσουν αποζημίωση.

Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου αποκαλύπτει για την επαφή που είχε με το ζευγάρι

Η Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 11/4 μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η οποία αποκάλυψε όσα συνέβησαν και πως την προσέγγισαν. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

«Υπήρξε από την πλευρά της κατηγορουμένης κάποια προσέγγιση πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εγώ όμως δεν δέχτηκα να έχω οποιαδήποτε εκπροσώπηση της οικογένειας, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχε κάποια ποινική δικογραφία σε εξέλιξη οπότε θεώρησα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να τους προσφέρω τη νομική μου συνδρομή», είπε αρχικά η δικηγόρος..

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν εμπλέκομαι σε αυτή την υπόθεση, απλά εγώ θέλω να πω πως επρόκειτο για ένα πανέξυπνο άτομο, το οποίο είχε μία διάθεση να αντλήσει κάποιες πληροφορίες και δεν είχε απευθυνθεί μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους νομικούς», κατέληξε η Γιάννα Παναγοπούλου.

«Δεν είναι δικό μου ένα από τα τρία παιδιά» - Άγριο ξέσπασμα από τον νονό της Μαλένας

Την σιωπή του έσπασε ο νονός της Μαλένας, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ύστερα από όργιο φημών περί εμπλοκής του στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών ότι είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα. Σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουνε πάρει φωτογραφίες την κόρη μου και λένε ότι η κόρη μου μοιάζει της Μαλένας. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν!».

«Ο εντολέας μου στοχοποιήθηκε με συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένα ρεπορτάζ σαν άμεσα εμπλεκόμενος αρχικά ως ο δεσμός που διατηρούσε η κατηγορουμένη, που έχει προφυλακιστεί, και κατά δεύτερον ως εμπλεκόμενος σε εγκληματικές ενέργειες και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλη του η οικογένεια», είπε ο δικηγόρος του, Κώστας Κρεμμύδας.

«Η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός στον Άγιο Ανδρέα και νομίζουν ότι επικοινώνησε η Ρούλα και της ζήτησε κάτι που δεν αληθεύει. Έχει η κόρη μου να επικοινωνήσει με την κουμπάρα μου από τη βάπτιση. Πέντε χρόνια. Δεν επικοινωνούν…εγώ επικοινωνούσα περιστασιακά μέχρι το θάνατο της Μαλένας. Μετά αραιώσαν όλα. Γιατί ήταν ένα διάστημα που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο άρρωστος. Μετά λόγω covid. Μετά ξεκίνησαν οι κηδείες. Πού να βρεθούμε; Λίγο στις κηδείες βρισκόμασταν. Τι να τους πω και τι να μου πουν; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά που γίνανε είναι συγκλονιστικά», δήλωσε ο νονός της Μαλένας.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο νονός της Μαλένας υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο φυσικών προσώπων και αρκετών διαδικτυακών λογαριασμών που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Φαντάζομαι ότι όλα, όλα, και τη συμπεριφορά της Ρούλας και του Μανώλη και ό,τι έχουν πει και ό,τι έχουν γίνει θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι αρμόδια», κατέληξε.