Τραγωδία Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που τη συνδέουν με την κεταμίνη

Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν αναφέρθηκε στην ουσία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που τη συνδέουν με την κεταμίνη

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μεσημέρι της Δευτέρας 11/4, η ουσία που ανιχνεύτηκε σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της στοίχισε τη ζωή, η κεταμίνη, είναι γνωστή για τη χρήση της ως αναισθητικό, ενώ ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο κατά της κατάθλιψης.

Τα τελευταία χρόνια, το αναισθητικό χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία της ινομυαλγίας, ενός αυτοάνοσου νοσήματος που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι πάσχει η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αυτοάνοσο και στη θεραπεία της είχε το αναισθητικό μέσα

Ήταν Οκτώβριος του 2018, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου σε ερώτημα μίας άλλης γυναίκας, είχε δηλώσει πως «έρχονται στιγμές που με ακουμπάνε τα παιδιά μου έστω και για μία αγκαλιά και πονάω. Έχω πάει σε όλους τους γιατρούς, ο καθένας τη δική του διάγνωση. Η νευρολόγος μου έδωσε αντικαταθλιπτικά μικρής δόσης για τη θεραπεία».

– Για τις ινομυαλγίες; Έχετε ε;

-Ναι. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο έτσι, που πονάνε οι μύες, δεν είναι κάτι. Η ινομυαλγία είναι ένα αυτοάνοσο που πονάνε οι μυες. Το έχω ακόμα και τώρα αυτό το πράγμα. Μου είχαν δώσει κάποια αγωγή, αλλά επειδή με είχε πειράξει, μετά έτυχε η ασθένεια της Μαλένας και δεν το ξανακοίταξα. Τότε, προτεραιότητα είχαν οι μικρές και όχι εγώ, αν πονάω ή όχι.

«Αναζητούν κεταμίνη και στην Μαλένα» - Αποκάλυψη σοκ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Νέα ευρήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ωστόσο, οι έρευνες αρχίζουν να εντείνονται γύρω από τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα σε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Live News από τον αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τραπέζι έχει τεθεί η περίπτωση εκταφής της Μαλένας, (Δείτε εδώ την ημερομηνία εκταφής) καθώς τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021 και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» με λευχαιμία.

Να σημειωθεί πως η κεταμίνη ήταν η ουσία που σκότωσε και την 9χρονη αδερφή της Μαλένας, Τζωρτζίνα, στο αίμα της οποίας, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, η συγκέντρωση ήταν τόσο μεγάλη που «μπορούσε να σκοτώσει και ελέφαντα», όπως ανέφεραν οι γιατροί.