Survivor trailer 6/5: Σοκ! Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε με δάκρυα στα μάτια - «Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά, αλλά δεν...»

Δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor trailer 6/5: Σοκ! Η παίκτρια που αποχωρεί απόψε με δάκρυα στα μάτια - «Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά, αλλά δεν...»

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 6/5 το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο και οι εξελίξεις μετά τα οσα συνέβησαν χθες το βράδυ 5/5 στο παιχνίδι αναμένεται να είναι καταιγιστικές (δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο).

Οι μαχητές και οι κόκκινοι απόψε θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Νικητές και ηττημένοι θα βρεθούν στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού και τότε θα είναι η ανατρεπτική στιγμή, που οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Πιο αναλυτικά, ο τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου (δείτε εδώ) συγκλόνισε τους πάντες. Η παραγωγή αποφάσισε, πως η παίκτρια έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά και πως δεν μπορεί να παραμείνει στο Survivor.

Η είδηση αυτή έφερε δάκρυα σε πολλούς από τους παίκτες μιας και μένει εκτός μια αρκετά δυναμική παίκτρια. Και ενώ λοιπόν όλοι γνωρίζουν ότι η Αναστασία έχει αποχωρήσει (δείτε εδώ με πόσα χρήματα) ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει, πως η ίδια θέλει να μπει στο συμβούλιο για να πει τα τελευταία της λόγια.

Το trailer για το σημερινό 6/5 επεισόδιο του Survivor

Η Αναστασία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάει την ομάδα της λέγοντας: «Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά και μπλε και κόκκινους, αλλά δεν...». Η εικόνα της μάλιστα σοκάρει, καθώς η ίδια φοράει έναν ειδικό μηχανισμό στο πρόσωπο μετά τον τραυματισμό της... Έτσι λοιπόν μια ακόμα ξαφνική αποχωρήση έλαβε χώρα στο Survivor και εμείς περιμένουμε να δούμε τι αλλαγές θα φέρει η εξέλιξη αυτή...