Πάτρα: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα; Πένθησε μόνο...» - Η αποκάλυψη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα; Πένθησε μόνο...» - Η αποκάλυψη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μιλώντας σήμερα το μεσημέρι (11/4) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

Η συνέντευξη της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;» είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο».

«Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;», διερωτήθηκε και συνέχισε αφήνοντας αιχμές για τον γαμπρό της. «Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του;».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες πιθανόν από την κόρη της και συνεδρίες που έκαναν σε ψυχολόγο υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «πένθησε μόνο μια μέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε η Πάτρα το ξέρει».

«Ενοχλήθηκα γιατί τα στοιχεία που έδινε στην κυρία Νικολούλη ήταν εντελώς διαφορετικά από την απολογία του», είπε, ενώ όταν δημοσιογράφος την ρώτησε αν συμβούλεψε την κόρη της να μιλήσει με ειλικρίνεια για ότι έχει συμβεί είπε: «Η κόρη μου δεν έχει να πει κάτι άλλο».

Η μητέρα της Ρούλας ρωτήθηκε επίσης τι της είπε η κόρη της στο επισκεπτήριο που την είδε κι εκείνη απάντησε πως: «Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, μαμά είναι άδικο που είμαι εκεί”, αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της. Με κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν».

«Η κόρη μου ήταν...» - Ξέσπασε σε κλάματα η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά την σημερινή (11/4) τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως και η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου. Ωστόσο εκείνη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», όπου απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα μαλλιά της.

«Με τι ασχολούνται όμως; Τόσο σοβαρή κατάσταση, τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο; Εσείς πως το κρίνετε;» τόνισε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε και έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά της. «Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό» είπε και έδειξε μια φωτογραφία της Ρούλας με τη μικρή Τζωρτζίνα.

Τότε βουρκωμένη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: «Η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα εκεί! να την κοιτάζει στα μάτια! Τίποτα άλλο δε θέλω να πω. Κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν και να δούμε πιο ξεκάθαρα».